pindat

Inpakken en wegwezen

Nederland, Apeldoorn

Eindelijk is het dan zover, het altijd zo spannende laatste dagje thuis. Ik ben al vroeg uit de veren want vorige week nog op de valreep een afspraak kunnen maken bij de kapper om m'n coupe vakantie-proof te laten knippen! Beetje model terug d'r in en een stukje eraf. Het is ook alweer even geleden dat ik geweest ben. Nu is de 'out of bed look' weer prima om mee op pad te gaan. Het beste model voor op vakantie!

Daarna nog even voor de laatste belangrijke spulletjes het centrum in. Lekker met dat Hollandse bagger weer... Zon, wind regen, natte sneeuw en hagel in April, die weet echt niet wat 'ie wil. Maar de reisstekker, oordopjes voor tijdens het vliegen, nekkussentje en de 'schoon zonder zeep pompjes' zijn binnen! Dus het maakt mij allemaal niet uit want wij zijn (bijna) klaar om te vertrekken!

Tussen de middag nog even bij mijn ouders gegeten, gezellig samen met m'n zus en nichtje! Zaterdag hebben we we er ook al heerlijk uitgebreid avond gegeten, maar gelijk afgesproken dat we de plantjes zouden langsbrengen voor tijdens de vakantie dus dan ook maar gelijk mee eten. Altijd gezellig! En scheelt ons weer wat extra werk! Thanx mam!

Nog even een bakje thee bij Louis zijn moeder gedaan. De laatste zaken daar geregeld. En door naar huis; toch nog maar de stad in, ff bij de H&M wat goedkope shirtjes halen. Kunnen we altijd achterlaten en wat moois mee voor terug nemen. Thuis de allerlaatste 2 droogrekken was wegvouwen, ik wist niet dat ik er zoveel had, huisje aan kant, dat is altijd fijn thuis komen!

Koffers inpakken. Helaas is dat niet mijn sterkste punt. Ik ben heel goed in het uitstellen en het uitstellen van het uitstellen! Inpakken gebeurt dan ook altijd op het aller aller laatste moment. Dan is de druk lekker hoog waardoor ik blijkbaar het beste presteer. Ook Louis doet gezellig mee op het laatste moment, dat is handig want dan kunnen we onze kleding goed verdelen over 2 koffers.
Tip van Nienke; nooit alles van jezelf in 1 koffer, want mocht er een koffer kwijt raken of later aankomen, dan heb je altijd voor jezelf een paar spullen bij de hand!

Dan om 10h eindelijk naar bed! Hop, de roosters van de ramen pot dicht want de gezelligheid van prinsjesnacht stroomt volop naar binnen. Dit jaar even niet voor ons!
Want morgenochtend héél vroeg gaat om 3h die omstreden wekker alweer, wakker worden, wakker worden, wakker worden! VAKANTIE!!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Leuk! Veel plezier! Ik ben benieuwd naar de volgende reisverslagen! XXX

Sandra 2016-04-28 19:41:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.