Dag 22

Nederland, Meppen

Gisteravond om 0.00 begon het te onweren als een gek, maar na 10 minuten was het weer over. Weinig regen gehad. Rianne heeft er niets van meegekregen. Dat heb je met de oordoppen. Vandaag om 8 uur op. Heerlijk op het gemak wakker worden jus en na het ontbijt gaan douchen. Het zijn hele mooie toiletgebouwen. Speciale doekjes dat je de wastafel kan droog maken. Die doekjes gooi je vervolgens in de wasmand. Elke dag schone doekjes. Ziet er keurig uit en het blijft zo ook schoon.
Na het douchen samen nog even naar de Coop in Aalden. Voor brood en en beleg.
Onderweg een paar druppels. Stelde niks voor. Terug bij de camping lekker lezen en dutten onder de luifel, want als de zon er is steekt hij geweldig. Nu 20.30 is het nog 21 graden en zit ik dit buiten met een kop thee te schrijven.
Elk jaar nemen we wat planten mee. De laatste jaren een brugmantia en anjers. De brugmantia begint te bloeien. Zie foto.
Tot morgen

Mooie dag 23 graden.
Nasi met saté en kroepoek.



Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

De prikken vielen mee bij de kids. Op de Huug alles goed. Wel is de zandbak voor de deur weer uitgebreid met een paar vierkante meter.

Gabi 2019-06-05 22:28:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.