Clapiers

Frankrijk, Clapiers

Reacties: Geen

Verslag:
Gisteravond nog een stevige wandeling gemaakt omdat het chemisch toilet helemaal beneden is. Rianne is mee geweest en we zijn via het zwembad zonder te zwemmen weer terug naar de camper gegaan.
Het was een heerlijke avond en zijn toch om 22.45 naar bed gegaan.
Vanochtend om 6.45 op. Deze keer is Rianne eerst gaan douchen en heb ik koffie gezet en eieren gekookt. Smaakte toch wel.
Om 9.30 naar de receptie om te vragen hoe we met de bus naar Montpellier moesten. Goede uitleg alleen naar de bus lopen was geen kwartier maar een half uur.
Het is goed te doen met het OV. 1 keer overstappen en het kost geen drol. Midden in het centrum op een groot plein stapte we uit de tram. Bij het uitstappen krijgen we kaart controle, maar gelukkig had Rianne in de overstap plaats nog afgestempeld. Montpellier is een mooie stad met veel bezienswaardigheden en een groot voetgangers gebied. Het is wel dalen en klimmen. We hebben rustig aan gedaan en op tijd gerust. Om 14.30 zijn we weer richting camping gegaan.
Vanavond hebben brood met allerlei lekkers gegeten een glaasje wijn erbij.
Tot morgen

0 km


Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Ziet er leuk uit!🌈

Merel 2017-09-06 21:18:07

Montpellier ziet er leuk uit! Hoe is het weer? Hier geven ze voor het komende weekend erg slecht weer op.

Gabi 2017-09-06 22:00:23

Leuk verslag en weer mooie foto's! Het is mischien een beetje laat om dit te zeggen maar was het leuk in Camarque heb je flamingo's gezien? Wij hebben op school bij Frans het over het gebied!

Sam 2017-09-07 20:01:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.