Dag 1

Nederland, Delft

Gisteren de camper gehaald in Leende. Heen met de trein en de bus en heerlijk op het gemak met de camper naar huis. De camper bij Gabi neergezet waar Rianne me vervolgens opgehaald heeft. Nog een brugmantia in de pot gezet want die moet morgen mee.
Vandaag om 7.30 opgestaan en op het gemak wakker worden. Na een tweede bak koffie heb ik de camper gehaald en is Rianne de boel aan het verzamelen geweest wat mee moet.
Om 11.30 zat alles erin en zijn we bij de Lidl nog boodschappen wezen doen. En 13.30 zijn we op weg naar Elspeet gegaan. Daar aangekomen bleek de camping die we voor ogen hadden opgeheven te zijn en moesten we op zoek naar een alternatief. Die hebben we uiteindelijk gevonden in Nunspeet. Camping de Tol.
Mooie camping met alles er op en er aan. Prima camping voor met kinderen. Die zitten nu nog op school en dus is het is heerlijk rustig met alleen maar oudere mensen. We zitten heerlijk tussen de vogels en de konijnen. Op een gegeven moment zaten er een Merel, mus, leeuwerik en een vink voor de deur.
Regelmatig komt er ook een grote bonte specht langs. Genieten dus. Ik moet ook de kwikstaart niet vergeten.
Water weer in de tank gedaan. En alles werkt weer naar behoren. Het is altijd weer spannend hoe je je camper uit de stalling krijgt. Zo was deze keer het achterlicht kapot. Terwijl ik zeker wist dat wij dat niet gedaan hebben. Maar goed dat is het risico.
Het was een schitterende dag en hebben tot na de thee buiten gezeten.
Zouden jullie allen een reactie willen schrijven zodat ik kan zien of alles aangekomen is.


Sperziebonen met aardappelen en kipfilet.
Temp 20 graden.



Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Reisverslag s binnen. Altijd leuk om mee te kunnen lezen! Drie jaar geleden zijn we toch ook met elkaar bij Nunspeet geweest? Zelfde camping?

Gabi 2019-05-17 22:13:00

Ook bij ons is hij binnen, veel plezier met jullie vakantie

Otto 2019-05-17 23:37:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.