La natique

Frankrijk, Narbonne

Reacties:
Otto: Je kunt oefenen wat je wilt maar je komt er niet aan te pas. Ik wa ht de uitnodiging vol vertrouwen tegemoet en dan zullen we jullie een poepie laten ruiken.

Verslag:
Het wordt eentonig. Gisteren buiten thee gedronken en gauw naar binnen want het was niet lekker. Vanochtend bij wakker worden regende het tot 12 uur toe. Onder de plu brood gehaald en binnen ontbeten en onder de luifel afgewassen. Vandaag voorraad ingeslagen voor de rest van de week zodat we onderweg geen boodschappen hoeven te doen. Hoe gaat boodschappen doen in zijn werk.
De stoelen gaan in de achterbak de tafel aan de kant bloemen er onder haspel met stroom er onder fietsen aan de kant poten op draaien en weg zijn we. Bij terugkomst zet ik de camper op dezelfde plek op aanwijzen van Rianne en sluit alles weer aan. Vanmiddag nog wel weer in de zon buiten gezeten.
Vandaag gebakken aardappelen met gebakken vis en doperwten.
Morgen gaan we vertrekken richting noorden en wordt het weer een reisverslag.
Tot morgen

Zelfde camping zelfde plek
20 graden ochtend regen en middag zon.
0 km




Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.