Dag 16

Nederland, Burdaard

Vandaag de dag dat Gabi, Koen en de kids zouden arriveren. Het was erg winderig. Dus heb ik het windscherm wat ik vorig jaar vergeten was mee te nemen maar eens opgezet. Het idee is goed maar de uitvoering stelde niet veel voor. Ik wil een windscherm zonder scheerlijnen. Was geen succes.. Maar eerst nog Corry en Hemmie op visite. Zij overnachtten in Drachten en ik vond het wel leuk dat ze nog even langs kwamen voor ze weer richting Zoetermeer gingen. Gezellig een bakkie gedaan en toen maar wachten op de boot. Deze kwam om 14.00 aan. We hebben ze aan de rand van de haven opgewacht en helpen aanmeren. Het was gezellig om de jongens weer te zien.
Omdat het ook nu weer afkoelde hebben we binnen nasi gegeten. Merel en ik op de voorstoelen en de rest aan tafel. Merel, Rianne, Sam en Gabi hebben nog een spelletje sequence gespeeld.

Het was een koude winderige dag.
Nasi.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.