Dag 15

Nederland, Berg en Dal

Reacties: Geen

Verslag:
Gisterenavond nog uitgebreid regen en onweer gehad. En tot overmaat van ramp viel de stroom uit in de camper. Ik dacht dat het aan de stekker lag. Dus die heb ik in de stromende regen zitten maken. Bleek het vanochtend aan de waterkoker te liggen. Die maakte kortsluiting en daardoor viel de stroom uit. Heel de nacht geen koelkast aangehad.
Vanochtend bij het opstaan een zacht regentje. Zijn onder de luifel wakker geworden want de temp was goed. We hebben zelfs buiten ontbeten. Op het gemak gedoucht, want het is een genot om in zo’n sanitaire te douchen. Om 11.00 uur via de zeven heuvelenweg naar Groesbeek gegaan om opnieuw boodschappen te doen want er was wel het een en ander niet fris meer. Tevens een nieuwe tandenborstel voor Rianne want die had het ook begeven. En natuurlijk een nieuwe waterkoker. Thuisgekomen regende het nog zachtjes en hebben binnen geluncht. Maar na een half uur kwam de zon en hebben we heerlijk buiten gezeten. Ik heb wel al een fietspad verkend dat achter de camping loopt. Gaan we morgen eens doen. Ofschoon het ook best heuvelachtig is.
We zijn ons bewust dat het verslag best saai is, maar we genieten er echt van. Heerlijk niets moeten maar alles mag.
Ad heeft nog gebeld. Hij voelt zich nog steeds niet goed, maar dat komt omdat hij nu ook last van zijn linker bil heeft. Waarschijnlijk is dat abces in zijn bil weer gegroeid. Vandaag moest hij nog naar de chirurg. Zal vanavond nog wel bellen.
We eten vanavond bloemkool met een balletje gehakt en aardappelen.
Het is 18.35 en nog 23 graden.
Tot morgen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Heerlijk genieten. Jullie boffen met het weer, hier regelmatig een bui. Ik vraag me af wat of wie er kreupel was? Bij jullie thuis alles in orde!😘

Gabi 2018-05-23 21:37:46

Wat saai? Dat is toch vakantie. Het hoeft toch niet iedere dag hoogtepunten te geven. Buiten zijn, niets hoeven. Natuur en nieuwe dingen zien. Daar gaat het toch om. Wat die injectie betreft: niks gooien. Rustig inbrengen. Dat gaat vanzelf en na twee keer ben je een kenner. Mooie dag morgen.

Hemmie. 2018-05-23 23:07:33
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.