Engeland

Verenigd Koninkrijk, Embleton

E-Girl

Er staat straks weer een E-Girl te shinen op de Instagram-hotspot. Althans, dat denk ik als ik de perfect opgemaakte en geklede meid zonder enige gêne zie poseren voor haar ouders. Gekruiste enkels, ‘spontane’ schaterlach, het opgetrokken knietje, de hand aan de houten leuning van het rustieke bruggetje en natuurlijk het pruilende eendenbekje.
Vader bedient de iPhone, terwijl moeder de regie ter hand neemt met choreografie aanwijzingen. Dochter denkt waarschijnlijk: vreselijk, maar ja liever tien ‘awkward’ minuten met mijn ouders dan een niet bijgewerkt account.
Heel belangrijk: de Snapface en InstaPing vrienden mogen ter voorkoming van een emotionele operette van OMG’s en WTF’s hier nooit achter komen.
Ik ben inmiddels gestopt en afgestapt om niet als een ongewild object door de Snapshot te rijden.
Terwijl vader nog even nagaat of hij zijn oogappel voor het volgende shot nu in- of juist uit moet zoomen draait ze zich om, trekt haar rug hol voor de schalkse-blik-over-de-schouder, waardoor een nogal pront lichaamsdeel ineens om aandacht schreeuwt. Dan wordt het hem te machtig. “Alice” klinkt het smekend. “Please”
Alleen al voor dit beeld zou ik mijn Instragram account willen afstoffen.
 

112

In september vorig jaar informeerde Apple me over de introductie van de nieuwe Applewatch 4.
Het is een beetje als met de meeste gadgets die in het begin typische mannendingetjes waren, de cabrio, de mobiele telefoon, de IPod. Vrouwen kunnen langer weerstand bieden aan de verleidingen. Nou ben ik niet zo’n gadget verzamelaar, maar ik heb wel een Apple-tic en deze watch kon naast valdetectie bijna alles en zou me prima van pas kunnen komen tijdens mijn fietstochten, zo rechtvaardigde ik mijn wellust. Valdetectie? Als ik een stuurfout maak, mijn evenwicht verlies of onwel raak, gaat die klok mijn vallen dan voorkomen? Zit er klein parachuutje in? Dit moest ik nader uitzoeken. Apple gebeld voor uitleg. Je blijkt toch gewoon te kunnen vallen, maar als je dan ligt en gaat ie binnen een minuut 112 voor je bellen. Ja, ik moest het de Apple-man ook even twee keer laten vertellen. Maar goed, je kan er ook op zien hoe laat het is. Toch als je nagaat, zo vervolgde de Appleverkoper in mij, dat je er elk uur, nee elke minuut gebruik van kunt maken. Goh, als je het zo bekijkt... Het advies in het mailtje was: nu direct intekenen dan zou de levertijd met weken worden bekort tot zes.
Dus daarom zit er nu een I-watch serie 4 om mijn pols met valdetectie. die nadat ik onderuit ben gegaan door het ontwijken van een plots overstekend konijn met grut automatisch 112 gaat bellen. Ik moet ‘m nu stoppen, maar kan de verleiding niet weerstaan.
“Hallo this is emergency, do you want police, fire brigade or an ambulance. How can I help you.” Ja, hoe leg je dan uit dat niet ik, maar mijn horloge heeft gebeld?
 

Video

Het strand en de zee van Dunbar

https://youtu.be/M0qzj_WI0N8



Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Wat een speciale omgeving: Het lijkt of je boven de aarde zweeft zeker met de muzikale omlijsting. Hoop van harte dat dit je laatste val is en dat je heelhuids op de boot stapt.

Patricia 2019-07-29 21:48:18

Ton, Vreselijk knap jou ronde noord-zee, wat ik toch ook geweldig knap vind is, dat je het op kan brengen na 2 dagen, voor je volgers, een blog te schrijven. Toch maar de inspiratie vinden en de tijd en de originaliteit. Weer een heerlijk verhaal het eerste stuk geweldig.

Arthur 2019-07-30 08:00:05

Super grappig......

Natascha 2019-07-30 13:46:59

Haha Als je een klapper maakt denk je heus niet, ooh eerst even zeggen dat er niks aan de hand is. Eerst bloed afvegen, kijken of je door kan fietsen en dan Ik ga een whiskey zoeken en dan pas denk je oja.

Jopie krol 2019-07-30 17:59:30
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.