Motiverende reacties

Frankrijk, Accous

Beste Arthur,
Hartelijk dank voor je reacties. Bij één van je berichtjes had je de vraag gesteld of ik nog geen kortsluiting had opgelopen na 10 dagen regen. Om m’n volgers niet op het verkeerde been te zetten had ik het prettiger gevonden als je je vraag wat duidelijker had geformuleerd. Met je vraag wek je de indruk dat die kortsluiting in m’n bovenkamer zou plaatsvinden I.p.v. in de apparatuur.
In bijgaand filmpje probeer ik het recht te zetten.

https://m.youtube.com/watch?v=GPCsbXrC9_o

Alle anderen die reageren op de verslagen bedankt. Ga ermee door, ze zijn leuk om te lezen en heel motiverend.
Één in het bijzonder nl. Jeanne, die meestal direct een passende reactie geeft. Jeanne, ik stel 't erg op prijs en groet Ted hartelijk van me.
En dan nog Eva: 2 questions scandaleuses.


De spontane actie ten bate van het KWF wordt een succes. Even uitleggen voor degenen die later hebben ingeschakeld. Het idee is ontstaan na het overlijden van Richard Drogt ten gevolge van acute leukemie. Zijn strijd heb ik van nabij meegemaakt en laat ‘n diepe indruk op me na. Je kunt er meer over lezen in m’n verslag van 22 juni, hierin vraag ik je om voor elke km die ik naar Santiago de Compostella fiets één cent te doneren aan het KWF. Je meldt je hiervoor aan op het e-mailadres tonio.op.het.rechte.pad@gmail.com met de mededeling donateur 1 cent.
Stand tot nu toe € 432,00, maar dan moet ik natuurlijk wel fietsend in Santiago aankomen.
Dank aan allen die zich al hebben aangemeld.

https://m.youtube.com/watch?v=k5tWVqZB6-8

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Nog even en dan ga je door/over de Pyreneeën, veel klimmen en minder dalen, zal een zware rit zijn. Met jouw mooie bloemenhulde en je steun aan het KWF fonds doe ik een cent per km erbij: Mijn donatie is bij aankomst in Compostela € 81,-. En dit voor 2.700 gereden kilometer, a bargain. Neem wel je rust, alsjeblieft.

Patricia 2016-07-01 20:55:41

Wat een leuke bloemen hulde tijdens mijn ontbijt vanochtend. Deze bloemen blijven eeuwig in bloei. Nu je energie gebruiken voor de volgende etappe. Hoe is het met de kuiten? Heb je zadelpijn?

Jeanne 2016-07-02 08:45:39

met het filmpje heb je zeker mijn reactie op kortsluiting recht gezet Ton. Natuurlijk bedoelde ik de apparatuur. Ik blijf jou avontuur volgen en heb diep respect voor je.

arthur 2016-07-02 12:32:06

Je schiet al lekker op Ton. Het moeilijkste stuk staat voor je deur de Pirrineëen. Maar je bent al zover gekomen, dat je klusje ook wel zal klaren. Succes. Grtjes ook van Ankie.

Henk van Ewijk 2016-07-03 13:26:30
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.