Dag 2. Nijnsel - Weert.

Nederland, Weert

Vandaag gereden: 43 km. Totaal gereden: 87 km.

Na een niet zo goede nachtrust gaan we al vroeg de tent opruimen. Dit vooral om te voorkomen dat we de tent nat moeten inpakken. Nadat we dat gedaan hebben gaan we ontbijten en onze regenkleding bij elkaar zoeken. Het ziet er namelijk naar uit dat we het niet droog houden. Na een praatje met de campingbaas gaan we op pad. En inderdaad het regent. Gelukkig duurt het niet al te lang en we fietsen dan ook ontspannen naar Weert. We dachten nog ergens een bakkie te kunnen doen maar alle terassen waar wij langskomen zijn gesloten. Aangekomen bij de camping gaan we snel de tent opzetten en douchen. We besluiten op de markt in Weert, waar zowaar even de zon scheen, maar een lekker biertje met ballen te nemen. Zoals gebruikelijk willen we daar ook een foto van maken. Helaas, de camera werkt niet meer. Hebben we gekocht op Curacao dus die is dit k*tweer natuurlijk niet gewend en zegt doe het zelf maar. Op zoek naar een nieuwe dus. Bij fotoweert een nieuwe gekocht en dan naar de Lidl voor het avondeten en ontbijt morgen. Nu zitten we onder een afdak wat te lezen en zal ik zo eens een flesje wijn opentrekken. We hebben overigens vandaag toch wel zeker 15 minuten in de zon gezeten en hebben dus nog genoeg zonnebrandolie over. Vanavond bami met een gebakken eitje en een grieks yoghurtje op. We zitten nu op onze porch te genieten van het wijntje.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Dat "alles gesloten" herken ik wel van mijn trainingsrondje in Nederland. Ik moest toen zelfs uitwijken naar een tankstation.... Toch nog ff ballen genomen? Houdt vanzelf op als je verder bent. Groetjes uit Lelystad

Bert 2016-06-13 22:11:53

Jammer hoor, v.d. regen. Succes morgen ! XXxx

Hielke & Nelly 2016-06-13 23:55:55

Nou Jo, je lacht gelukkig nog steeds. Hoop dat het weer wat beter gaat worden.x

Anita 2016-06-14 12:55:08

Hahahaha die gele schoensokjes

Jeppie 2016-06-20 10:00:51
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.