Dag 40 Ventas de Narón - Arzúa

Spanje, Arzúa

Vandaag gereden 44 km - totaal gereden 2328.

Vannacht goed geslapen. Geen last van feestende koeien of wat dan ook op de weide. Na een paar kilometer zagen we in de verte een dal wat in de bewolking lag terwijl wij lekker in het zonnetje fietste. Het zijn allemaal korte klimmetjes en afdalingen tot we voorbij Melide zijn en wat langere steile klimmetjes krijgen. Na een van deze klimmetjes zien we in de verte Arzúa liggen en denken dan nog even af te dalen en klaar. Helaas na de afdaling komt er een kort klimmetje van 13% die vervolgens overgaat in een klim van 2 kilometer van zo'n 7 - 8%. Boven aangekomen een hotel genomen en in de stad een broodje en biertje genomen. Daarna op zoek naar een kapper want we willen er morgen natuurlijk op ons best uitzien als de dames ons verwelkomen in Santiago. Eindelijk een kapper gevonden en in de 70 jaar oude stoelen weer stijlvol geschoren. Ook vandaag nog een paar sokken die tijdens de reis zijn versleten gedoneerd aan de stadsreiniging van Arzúa. Vanavond naar de pizzeria en dan op naar de laatste nacht van de Camino de Santiago.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Bijna het einde van jullie fietsavontuur. Knap werk hoor! Ga maar lekker genieten samen met de vrouwtjes.

Peter en Wil 2015-06-26 19:07:44

Noooooooh toch niet de baard eraf hè?? Veel plezier de komende tijd en succes met de laatste dag!

Hannah 2015-06-26 20:02:40

Marquerita

Marquerita 2015-06-26 22:59:17

Gloeiende, ben wel aan het tutten. Zie commentaar vorige dag. Ben heel blij, dat alles voorspoedig is gegaan. Dikke kus van mij en respect. Ik doe het jullie niet na. In geen 100 jaar. Nog een fijne vakantie met de meisjes.

Marquerita 2015-06-26 23:03:10

Hoi Marius, volgens mij maakt het Joke het niets hoe je er uit ziet. Jammer dat jullie reis er bijna op zit. Ik vond het wel leuk om elke dag je verslag te lezen en de foto's te bekijken. Maar ik kan me voorstellen dat jullie blij als het er op zit. Fijne dag

Erik 2015-06-27 08:59:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.