Dag 35 Hospital de Órbigo - Rabanal del Camino

Spanje, Rabanal del Camino

Vandaag gereden 38 km - totaal gereden 2104.

Gisteren pas laat in slaap gevallen, ondanks de oordopjes die ik voor het eerst heb gebruikt, omdat er kinderen liepen te spelen (je kunt het ook schreeuwen noemen). Vanochtend voor half negen weg omdat het weer een hete dag gaat worden. Via de N120 weer verder op weg naar Astorga waar we wat foto's hebben gemaakt. Na Astorga wordt het lanschap wat ruiger met bomen en struiken. In de verte liggen de bergen klaar om beklommen te worden. Eigenlijk valt het klimmen best wel mee. Er zijn wat korte steile stukjes maar die gaan tegenwoordig makkelijker als een paar weken geleden. In Rabanal del Camino koffie gedronken en op de camping gaan staan. Een mooi stukje gras met ligbedjes, picknicktafels en afgesloten fietsenstalling. Terwijl ik op mijn bedje lig zie ik de lopers en een enkele fietser begerig kijken naar onze luxe plaats en dit voor wel 5 euro p.p. Zometeen even de was ophangen en dan wordt het weer eens tijd voor een biertje. Net nog even het dorp in geweest voor wat foto's en een paar biertjes gekocht on onszelf eens te verwennen op vaderdag. Morgen op weg naar Cruz de Ferro.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Het mooie weer is gekomen. Veel plezier en nog ruim 240 km naar Santiago.

Theo 2015-06-21 15:04:59

He lieverd, ben blij dat je het zo naar je zin hebt, lekker fietsen, zonnetje, mooie kampeerplek en een paar biertjes wat wil een pelgrim nog meer? tot over een weekje xxxxjes van je vrouwtje

Marius 2015-06-21 18:31:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.