Dag 39 Sarria - Ventas de Narón

Spanje, Ventas de Narón

Vandaag gereden 38 km - totaal gereden 2284

Aangezien er vanacht een groot feest was in de stad en er eerst om 24:00 een giga vuurwerk werd afgestookt met bommen die in Nederland allang verboden zijn en er vervolgens nog een band stond te spelen tot kwart over vier, heb ik weinig geslapen. Het weer viel ook tegen. Een beetje heiig. Gelijk na Sarria kregen we een klim van 5 km voor onze kiezen. Dat was na de ettape van gisteren toch wel een beetje afzien. Verder wat op en neer tot bij Portomarine een klim begint van 12 km. De eerste kilometer is tot 12% en doet behoorlijk pijn. Daarna afwisselend met het merendeel zo'n 6 a 7 %. Bij Gonzar een cola proberen te bestellen maar we worden compleet genegeerd tot de senorita er niet omheen kan. Een stempel en verder. Nu in Ventas liggen we in de wei en hebben wat gegeten en gedronken.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hè hè eindelijk eens een beetje af zien ! Het is dan ook geen vakantie maar een bede vaart ! Ha ha geintje sterkte en groetjes je bent er bijna peet

Peet 2015-06-25 22:53:14

Ik kan bij de volgende dag geen reactie achterlaten. Daarom hier. Waarom moet jij naar de kapper Marius? Niet om lullig te doen,maar het hangt bij jou toch niet voor je ogen? Lijkt mij overbodige uitgave.

Marquerita 2015-06-26 22:58:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.