Zaterdag 19 oktober: Terug naar huis...

Nepal, Kathmandu

Wederom en voor de laatste keer heel vroeg op om naar de luchthaven te rijden. We arriveren er rond kwart voor zeven en er staan rijen mensen buiten. Dat gaat wel even duren. Blijkt dat de luchthaven nog niet open was. Maar om 07.00 uur komt er wel wat beweging in en blijkt er ook nog een andere ingang open te gaan en zijn we redelijk vlot overal doorheen. Ook de bagage. Daar zat ik wat mee, was maar 20 kilo bleek. Gelukkig wilde Natasha nog wel even wat bij haar stoppen, maar uiteindelijk zag de weegschaal in mijn rij er redelijk kaduuk uit en gaf hij maar ruim 16 kilo aan. En ze keken er geen ogenblik naar. Nou ja....

Na voorspoedige vluchten en goede treinreis, nog gezellig tot Rotterdam met Natasja, was ik blij Adrie weer te zien die me oppikte bij het station. Na een prachtige reis, weer heerlijk thuis.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.