Etappe 31 (een mistige dag)

Spanje, Portomarín

Vanmorgen op tijd vertrokken omdat ik dacht dat het warm zou worden. Voor de allereerste keer was ik nu eens de eerste op de kamer due vertrok. Mijn 3 kamergenoten ronkten er nog flink op los. Eerst moest ik een flinke berg beklimmen en wat zie ik daar...... een klein vrouwtje, Koreaans, met een gigantisch T-shirt aan met boef erop. Het shirt dat ik al enkele dagen kwijt ben. Ik dus naar haar toe en ik zei haar dat ik blij was dat het goed terecht was gekomen. Ook, ze was er zo blij mee omdat het lekker lang was. Heb haar ook gezegd dat ze het mag houden. Uiteraard ook even aan haar verteld wat boef betend, want dat wist ze niet. Toen ik haar zei dat het "bandit" betekende was ze helemaal ontdaan. Geweldig !!
Het is zo'n betje de hele dag mistig geweest. Weinig te zien dus van de omgeving. Voor mijn gevoel waren we ook helemaal uit de bergen. Wel nog flink heuvelachtig maar niet meer dan dat.
Later op de dag toen de mist wat op trok zag ik dat het toch best nog wel meeviel.
Uiteraard heb ik de 100 km grens vastgelegd en ik heb zelfs nog een heks gezien.
Al met al eigenlijk een mooie wandelweg waar niet zo heel veel over te vertellen valt.
Wordt wel tijd dat het afgelopen is. Knieën, enkels en de pezen zijn echt aan rust toe. Aan het begin van een dag gaat het nog wel maar na 20 km doet alles pijn. Maar nog maar 4 dagen, ook dat gaat lukken.
Ik ga nu lekker douchen en alles verzorgen wat verzorging nodig heeft.
Morgen weer meer. Bye, bye.

Geschreven door

Al 9 reacties bij dit reisverslag

Gelukkig dat de "Bandit" terecht is en om de juiste schouders hangt.;) Nu lekker uitrusten en op naar de laatste kilometertjes. Succes.

Harry 2017-05-31 14:25:09

Volgens mij ben jij ook een soort "Boef", want bij jou zit iets om de nek dat ik niet ken of eerder gezien heb. Misschien heeft de Koreaanse dame gewoon geruild ...... ;)

Marianne 2017-05-31 14:34:36

En nu natuurlijk de vraag: hoe kun jij een t-shirt kwijtraken(dat zeg jij maar wij weten waarschijnlijk beter) en er plots een dame mee rondloopt?? Wat is het verhaal achter deze mysterieuze verwisseling?? En waarom is er geen foto nu van genomen, zeg maar als bewijsmateriaal? En waarom komt Marianne dat ding om jouw nek niet bekend voor? Is er een relatie tussen het t-shirt en dat halsdoekje?? Wel spannend zo'n lange voettocht :):):) veel sterkte met de laatste loodjes en dagen.

Christ 2017-05-31 15:00:08

De laatste loodjes Frans petje af hoor, knap van je

Inge 2017-05-31 15:00:58

Heb het idee dat je in deze afgelopen weken het hele klimaat senario Nederland bent tegen gekomen. wat een giller over dat T-shirt!!! Maar is dit wel de volledige waarheid???? As dit geen hallucinatie(kleine Koreaanse vrouw op een berg in de mist🤔)of gewoon .......een broodje aap verhaal, omdat je toch niks anders wist te vertellen vanwege de mist.🙄😏 Enfin hoe dan ook rust lekker uit vannacht en morgen knabbel je er weer een dag af🍀🍀🍀🙋🏼

Ria 2017-05-31 16:53:13

Ik word nu ook heel nieuwsgierig. Wat zit er voor iets vreemds om je nek en wat is het verhaal van het T-shirt? Was het gestolen door dat Koreaanse vrouwtje? Waar? Wanneer? Waarom een (veel te groot) shirt? Het ene mysterie na het andere doemt op....😳😮🤔. Maar goed... dat horen we wel nog eens. Rust lekker uit vanavond. Nog 4 dagen...

Marlene 2017-05-31 18:54:16

Heb wel eens gehoord dat er op deze tocht "wonderlijke" dingen gebeuren en dat blijkt maar weer. Hou nog even vol. 's Middags denk ik altijd "even kijken of Frans al binnen is" ik zal je dagelijkse verslagen missen.

Janneke 2017-05-31 19:54:36

Ohoh nu beginnen ze ook nog te steuken. Gezellig. Als ik het goed heb jij er vaker slechter weer dan wij hier, hier is het puffen van de warmte. Wat gaat voor jou de tijd snel, het zit er bijna op, houd goede moed. 😘

Saskia 2017-05-31 20:02:49

Geweldig, wat een verhaal. Ze is een echt boefje. Wordt vervolgd ha ha!!!! We hebben wel een reclame van Radler met sjaaltje??? Fijne avond en voor morgen Succes.

Karin en Theo 2017-05-31 20:03:36
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.