Dag 39, Leffond - Dampierre-sur-Salon

Frankrijk, Dampierre-sur-Salon

Vandaag geen topdag als gisteren, maar wel heerlijk gelopen.
Vlak na de start kwam ik in het bos een jong vosje tegen. Op het oog een heel schattig beestje. Hij leek wel wat mager en wat jong om alleen op pad te zijn. Laten we er maar van uit gaan dat het allemaal goed komt met hem of haar...

Voor de tweede dag achter elkaar koffie kunnen drinken onderweg, in Champlitte. Moest er iets voor omlopen en het was eigenlijk iets te kort na de start voor een pauze, maar zo'n mogelijkheid mag je niet laten passeren.
Bij het verlaten van het barretje kwam een andere Nederlandse pelgrim net aanlopen. Zij heet Jet en was net als ik in Leffond gestart en overnacht straks ook hier in het Ostello van Dampierre-sur-Salon. Ook hier biedt het Ostello bed en bad, dat wil zeggen matras en bad. Ik heb gelukkig een slaapzak bij me en aan de overkant van de rivier (met bruggetje) is er weer een supermarkt voor het avondeten.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.