Dag 32, Neufchateau - Bulgnéville

Frankrijk, Bulgnéville

Vandaag weer onderweg. Gisteren van de rustdag gebruik gemaakt om m'n kookspullen naar huis te sturen. Ik vond eigenlijk vanaf het begin m'n rugzak wat te zwaar, zeker als er op een gegeven moment echt geklommen moet worden.
Dus lopen twijfelen of ik de tent, de kookspullen of allebei terug zou sturen. De keuze is uiteindelijk gevallen op alleen de kookspullen. De tent wil ik nog graag houden omdat het me wat meer overnachtingsmogelijkheden geeft, ik hou van de sfeer op een camping (uitzonderingen daar gelaten) en ik heb de afgelopen twee nachten op de camping in Neufchateau gestaan voor €7 per nacht!!

Vandaag voor het eerst fors verkeerd gelopen; goed te zien op de plattegrond bij t pieletje na ongeveer 12 km.

De rode draad in de foto's is luchten. Na twee dagen regen was het vandaag heel helder, groen en fris buiten met mooie stapelwolken in de lucht.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

He Kees, was jij geen verkenner in dienst? En dan met dit heldere weer 90 graden afwijken van je route... Gaat het nog een beetje goed?

John 2022-05-25 20:37:43

Klopt John, ik was alleen maar chauffeur; de sergeant plande de route. En je hebt gelijk natuurlijk...

Voettocht.van.kees 2022-05-25 21:00:58

Kom je nog een beetje leuke mensen tegen?

Jan Willem 2022-05-26 08:58:23

Ja, m'n zus!!

Voettocht.van.kees 2022-05-26 17:02:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.