Dead Horse State Park - Arches NP

Verenigde Staten, Grand County

Wilma en Eduard zijn vanmorgen net voor schemering de deur uit gegaan om foto’s te maken van de zonsopkomst in het park. Bert en ik hebben ons nog een keer omgedraaid, maar waren ook vroeg uit de veren. Na het ontbijt zijn we nog even naar het viewpoint gereden. Dat is nog geen 5 minuten rijden verderop.
Vervolgens zijn we doorgereden naar Canyonlands NP, waar we de Mesa Arch hebben bekeken met geweldige uitzichten daarachter en de Green River Overlook. Daarna doorgereden naar Arches National Park, enkele fotostops gemaakt, daarna doorgereden naar Devils Garden Campground in het park.
Wij hebben hier in 2018 voor één nacht gestaan en wilden heel graag nog eens terug. We hebben ook lang niet alles gezien hier. We blijven 2 nachten, morgen gaan we het park verder bekijken. En we boffen gigantisch met het uitzicht hier, dat is genieten met een hoofdletter G

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.