Cody

Nederland, Haarlemmermeer

Buffalo Bill Museum
Door Coby. Vandaag de laatste dag in Cody. Onze camping, genaamd Ponderosa, zit aan de rand van Cody. Da's mooi, we konden de camper lekker laten staan en zijn lopend het stadje in gegaan. Allereerst zijn we naar het museum gegaan. Of eigenlijk zijn er 5 musea in 1 gebouw. Het is echt een heel mooi museum. Wij hebben het Buffalo Biil museum bekeken en de Plain Indians museum. Daarna waren we het ook wel zat. Toen weer op een holletje terug naar de camper want het regende echt pijpenstelen! En wij hadden natuurlijk de raampjes open laten staan. Blijkbaar nog niks geleerd van de vorige keer. Resultaat: een beetje een nat bed. Viel mee gelukkig. Wij hadden verwacht dat de klapraampjes aan de andere kant van de camping zouden liggen, maar ze zaten nog vast. Toen een vest aangetrokken en weer terug naar het stadje, Beetje gewinkeld en ons daarna gesetteld op het terras van het Irma-hotel. Daar vindt iedere avond voor het hotel de Cody-gunfight plaats. Zeer vermakelijk, kan niet anders zeggen. Toegang is gratis, je kunt wel voor $ 2,-- een stoel reserveren. De opbrengst gaat dan naar een goed doel. Maar wij zaten prima daar op het terras. Daarna op de camping weer de bbq aangestoken en een flesje wijn open getrokken .



Door Tim:
....nog even voor de mannelijke lezers onder ons ....het luifel - debacle ....kan je je voorstellen ; in de regen
met mouwloos shirtje , korte broek ( het was immers 30 gr C die dag ??????..) boven op het dak van een bijna 3,5 mrt hoge vrachtwagen , in het donker , windkracht 10 ....met een punttangetje , lampje in de mond, GEEN leesbril ...! M10 boutjes los zitten draaien ...! Vrouwen die met het doek staan te wapperen !!! En uiteindelijk 5 licht bezopen Amerikanen die allemaal hun technische " know- how " schreeuwend trachten over te brengen..?????????..... Haha... Tja het was een memorabele avond ....??????... Oh ja , das waar ook , er bleef tijdens deze operatie ook nog een stukje van mijn vingertopje achter een scherp uit stekend schroefje hangen ......???????? ..... Verder gaat het trouwens weer geweldig ... Rodeo-avond gisteren was super leuk !!!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.