Zion

Nederland, Haarlemmermeer

10 September. We zijn gisterenavond om 19:00 aan gekomen in Zio NP. Om de een of andere reden lukt het me niet om de locatie in dit verslag aan te passen. Ik probeer het later nog eens aan te passen
we hebben een superdag achter de rug, jammer dat het nu niet lukt om het in dat verslag te verwerken. Later een nieuwe poging !


10/09
Het lukt nog steeds niet om onze locatie aan te passen. Ik krijg een foutmelding en heb geen idee waarom. Maar we zijn in Zion.
Ik denk dat ik over mijn jetlag heen ben, ik werd wakker om..... half negen! Veel te laat want de bedoeling was Observation Point e da’s nogal een flinke wandeling. Ik moest eerst nog langs de registratie, want die was al gesloten toen we gisterenavond aankwamen. Maar gingen we uiteindelijk toch op pad. We wandelden naar de halte van de shuttlebus, want het park is alleen met de shuttleservice te bereiken.
We moesten uitstappen bij halte nr7. Maar daar stond een bordje “closure”. Hè? Het was toch wel open? Er zijn verschillende trails hier gesloten ivm schade door de Flesh floods van 11 juli dit jaar. Dus enige onduidelijkheid. Er stonden wel meer mensen te draaien en om zich heen te kijken. We besloten weer op de bus te stappen en twee haltes verder te rijden. Daar is de trailhead voor de Riverside Walk en de Narrows. Dus hebben we die gedaan. Dat was weer reuze leuk en avontuurlijk, want de Narrows is alleen te doen als je door het water loopt. Dat viel niet mee, we zagen ook menigeen het water in duikelen tot grote hilariteit van de omstanders. Gelukkig hielden wij het droog. Tot onze knieën dan.
Daarna hebben we bij de Lodge nog een ijsje gegeten. Daarna zijn we terug naar de camping gegaan.
Morgen vertrekken naar Lake Powell

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.