Dag 17, Page

Nederland, Haarlemmermeer

14-06-2014 17:14 - Page,Verenigde Staten
Vandaag hadden we een excursie op het programma: De Antelope Canyon. We hadden deze excursie thuis al geboekt, omdat het altijd ver van tevoren al vol is. We gingen met het bureau van Chief Tsosie, Antelopslotcanyon Tours. Dat het altijd vol is, werd duidelijk. Het was erg massaal, de toeristen worden als vee door de Canyon geloodst. Maar mooi was het wel! Deze Canyon is "ik weet niet meet hoeveel miljoen" jaar geleden ontstaan door water, ieder jaar zijn er ook "fleshfloods". Deze overstromingen komen ineens opzetten, dan staat het water meters hoog. We hebben prachtige foto's kunnen maken. Toen we terug kwamen zijn het het plaatselijke sportcafé ingedoken, waar we hebben genoten van Nederland-Spanje. Verbazend hoeveel Nederlanders er nog zaten in dat café. Er zaten 3 Japanners die overduidelijk voor Spanje waren ( waarom in hemelsnaam?) Die hadden een paar beroerde uurtjes met al die Nederlanders. Het was een feestje!
Daarna zijn we nog naar Horshoe Bend gegaan. Dit is een prachtig Vieuwpoint, een paar mijl ten zuiden van Page.
Dat was ook alweer zo mooi! Maar ook weer griezelig want je keek loodrecht de afgrond in en er staan geen hekjes! Om half vijf waren we weer terug op de camping, en daar hebben we heerlijk in onze campingstoeltjes gerelaxt. Muziekje erbij, heerlijk!! Morgen gaan we naar de Grand Canyon!

Alle reacties bij dit bericht
Netty - 15-06-2014 11:18
Weer supermooie foto s!
Beth hart komt ook jullie kant op, ze plaatste precies dezelfde foto op haar face book als jullie gemaakt hadden, nl aankomst in monument valley, grappig!!!?
Patty - 14-06-2014 23:36
Wat een supermooie foto's! Gaaf! Wat leuk dat jullie ook voetbal keken. Haha wat een wedstrijd he! Die Japannertjes durfde wel dan haha!
Archie - 14-06-2014 22:43
Bijna onwerkelijk, schitterend, het lijkt wel science fiction ! (net als de uitslag Oranje tegen Spanje..........(S)pain in the ass!!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.