Dag 7, Death Valley

Nederland, Haarlemmermeer

Alle reacties bij dit bericht Archie - 04-06-2014 21:44
Niet alleen de omgeving, maar ook je foto's worden steeds mooier, complimenten!
Dick - 04-06-2014 13:44
Het blijft mooi hè. Leuk om te volgen. Meer fotomateriaal is denk ik wel voorhanden. Er kan dan een mooie show van worden gemaakt want ik denk dat we maar een deel van dit fantastische avontuur te zien krijgen in dit reisblog. Tot het volgend verhaal



Er ging iets mis met het vorige reisverslag. Ik heb ijverig een verhaal zitten te typen maar blijkbaar vergeten het op te slaan. Zal wel door de hitte komen. We zitten dus in Death Valley. Vanmorgen zijn we eerst naar de Alabama Hills en Mount Whitney gereden. Dit naar aanleiding van een tip van een Amerikaanse dame die hier al 18 maanden (!) op hervresort zit, ( en dat in die hitte, pffffffff) daarna zijn we doorgereden naar Death Valley.
De thermometer gaf 46 (!!!!) graden Celcius aan. Eerst de Mesquite Sanddunes bezocht, en daarna Badwater Basin en Zabriskies Point. Dat laatste bij zonsondergang, echt prachtig! Nu zitten wij op de camping bij te komen, het is nu 10.00 uur s avonds en het is nog ruim boven de 30 graden. En o ja! We zagen een coyote langs de weg sjokken, dat zag er heel zielig uit :-( Morge naar Las Vegas!

Alle reacties bij dit bericht
Margret en Ron - 05-06-2014 15:38
Hoi Wereldreizigers geweldig foto's om jaloers op te worden. Ik denk dat ik toch liever in het call center aan de telefoon zit Annette wat zie je er charmant uit kus van ons
Patty, Martijn, Levi en Finn - 04-06-2014 20:46
46 graden maar??! :O WOW! Wij spoelen bijna weg hier hihi! Foto's zijn super mooi! Het lijkt net niet echt! Aah en dat arme beest in die hitte. Wel mooi om te zien!!
Harry - 04-06-2014 14:54
Wat jullie tekort komen hebben wij in overvloed. Ziet er erg mooi en droog uit. Have fun!
Archie - 04-06-2014 08:35
Ik hoop voor jullie dat je ook 's nachts de airco in de camper aan kunt hebben.......pffff

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.