Dag 2, San Francisco

Nederland, Haarlemmermeer

30-05-2014 06:31 - San Francisco,Verenigde Staten
Door Coby
Vanmorgen waren we vroeg uit de veren, want om half tien lag de boot naar Alcatraz op ons te wachten.
Wat een bizar gebouw. Bij binnenkomst krijg je oortjes voor de audiotour, (zelfs in het Nederlands!) Je kunt dan op eigen houtje door de cellenblokken lopen. Dat moet geen pretje zijn om daar gevangen te zitten, maar goed, je zit daar ook niet voor de lol.
Bij terugkomst zijn we naar de fietsenverhuurder, Blazing Saddles, gelopen om de fietsen op te halen. Deze hadden we thuis al geboekt ( even speuren op internet leverde dat 50% korting op!). Dat was echt super! Bert klaagde meteen al over verzuurde benen, maar dat komt omdat-ie thuis nooit fietst. Zelf had ik constant ruzie met de versnellingen, maar dat ging later gelukkig beter. 'T ging trouwens aardig heuvelopwaarts in het begin. We zijn de Golden Gate Bridge overgefietst, en kwamen in Sauselito uit. Met de ferry zijn we daarna de baai weer overgestoken, terug naar Fisherman's Wharf. Gisteren raakten we aardig gedesoriënteerd omdat we de brug steeds als oriëntatiepunt gebruikten, maar vandaag kwamen we erachter dat er 2 bruggen zijn! Lekker slim.
Er is dus ook nog een Bay Bridge, ook een flink gevaarte. Tot zover onze ervaringen in San Francisco, geweldige stad. Morgen gaan we de camper ophalen. Spannend!


Alle reacties bij dit bericht Archie - 31-05-2014 10:02
Ja, geweldig leuke en mooie stad lijkt mij dat: daar wil ik ook nog eens heen!!
Tiny - 30-05-2014 12:22
PS: Die vraagtekens staan voor 4 fietsen, dus...
Tiny - 30-05-2014 12:21
Zoals een echte Hollander betaamt: ???????? ??

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.