Denver, we zijn er!

Nederland, Haarlemmermeer

We zijn er!

Denver, Verenigde Staten



Ingecheckt!


Ons overnachtingshotel
Door Coby: Het is hier nu 6 juni, 5:50 's morgens. We zijn nu allemaal klaarwakker. De vlucht ging prima, maar wat een onderneming zeg,! Dit was de eerste keer dat we een overstap hadden, dat was wel even een gedoe. In Chicago aangekomen, eerst door de douane, dan koffers ophalen, koffers weer afgeven voor de volgende vlucht en dan naar het volgende vliegtuig naar Denver. En toen was Bert zijn boardingspas kwijt. Oeps! Hij zei dat ik hem had, maar ik had hem niet. Maar hij ook niet. Maar hij was de hele dag al van alles kwijt, toen hebben we het er maar opgehouden dat ie hem niet teruggekregen had van de douanier. Maar dat was wel even paniek! Een vriendelijke medewerkster zei dat hij gewoon een nieuwe kon laten printen, toen kregen we allemaal een nieuwe! Konden we met een hele stapel boardingspassen door de douane. En nu zit ik hier op mijn hotelbedden met frisgewassen haartjes te wachten tot we gaan ontbijten. Straks gaan we de camper ophalen. Zin in!

Door Annette : nou lekker vroeg wakker hebben we wat aan de dag! Gisteren eerst echt Amerikaans gegeten bij Ruby Tuesday, steak en frites, en toen om half negen onder de wol. Het wordt hier vandaag heerlijk weer dus de korte broeken kunnen uit de koffer. Bert dacht zijn korte broek kwijt te zijn maar die bleek toch in de koffer te zitten naast de flesjes ranja . Ja wat een mens allemaal meeneemt naar Amerika. ??

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.