Las Vegas

Verenigde Staten, Paradise

Vanmorgen hebben we uitgecheckt bij hotel NewYork New York. We gingen verhuizen naar hotel Paris. Daar konden we pas op z’n vroegst om 15:00 uur terecht. Maar zij hebben een prima service om je bagage al af te geven. Je krijgt keurig een bonnetje met een code en zodra je op je kamer bent bel je het nummer wat op het bonnetje staat en geef je de code door. Nog geen 5 minuten later komt er een mannetje je koffers naar je kamer brengen. Wat een service!
We waren ook blij met de verhuizing want hoe leuk hotel NYNY ook is, het is allemaal een beetje schreeuwerig. Paris straalt veel meer luxe uit. En we hebben niet alleen uitzicht op de Eiffeltoren ( hoe verzin je het?) maar ook volledig uitzicht op het Bellagio met de beroemde fonteinen. We voelen ons de koning te rijk. Verder hebben we de Outlet bezocht en zijn we alle vier goed geslaagd. De outlet ligt niet ver van de Stratosphere Tower, konden we die ook nog even mooi op de foto zetten.
Bij de outlet zit een foodcourt, waar we super hebben gegeten met onder andere, jawel, Groente!! De frites en hamburgers komen nu al de neus uit dus dit was een welkome afwisseling. Vervolgens nog Fremont Street Experience bezocht, waar je je ogen uitkijkt. Het plafond is één grote bioscoop met constant bewegende beelden met prachtige kleuren. En keileuke muziek ook. Daarna ingecheckt bij Paris, wat trouwens wel lang duurde. Het enige minpuntje. Maar dat mag de pret niet drukken

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Jullie hebben lekker geshopt? Haha! (De foto met de mannen 😛)

Patty 2022-09-07 07:47:21

Leuk, zo’n plafonnetje😃

Tiny 2022-09-07 08:59:52

Wat leuk om vanuit Wageningen een beetje met jullie mee te reizen. Prachtige foto's! Veel plezier, groetjes

Miranda 2022-09-07 17:26:42
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.