Zion - Bryce Canyon

Verenigde Staten, Bryce Canyon City

Vandaag zijn we rustig opgestaan en hebben en op ons gemak ontbeten. Bert heeft nog mee kunnen luisteren hoe Max Verstappen in Monza alweer nr 1 werd. Daarna de boel weer bij elkaar gepakt en op weg naar Bryce. De weg als je Zion verlaat, de Mt. Carmel highway is ronduit schitterend! Bij Bryce aangekomen hebben we de wandelschoenen aangetrokken voor de Navajo/Peekaboo/Queens Garden trail. Afstand volgens website: 10 km. Onze app zei na afloop dat we 15 km gelopen hebben! De Peekaboo trail kenden wij nog niet, maar het moet gezegd worden: ronduit schitterend! Pittig ook, want met stijgen en dalen op een hoogte van gemiddeld 2650 meter is het hier en daar best uitdagend. Het pad deel je met ruiters, dat gaf ook wel weer wat extra’s. Zo’n cowboy te paard past hier helemaal in de omgeving en je waant je meteen in een soort van western of zo iets. Verder hebben we rustig aan gedaan, alleen jammer dat ik 3 mijl voor het einde onderuit ging en nu met een dikke enkel opgescheept zit. (Ik denk een familiekwaal @Tiny en @Patty! Zit vast in de genen of zo )
Maar we hebben een paar rustige dagen in het verschiet, dus komt goed. We hebben genoten van de pracht hier, de foto’s spreken voor zich. Morgen richting Capitol Reef.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Prachtige plaatjes weer. Pittige wandeling met vervelende afloop. Jammer dat de oceaan er tussen zit anders konden we gezamenlijk revaliderenšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

Tiny 2022-09-12 19:06:40

Hopelijk spoedig herstel. Beterschap!!

Tiny 2022-09-12 19:14:03

Wauw wat supermooi daar! Maar nee toch??? Is het erg?? Niet gebroken?

Patty 2022-09-12 20:06:57
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.