Dag 9 en 10, Hooverdam en Zion NP

Nederland, Haarlemmermeer

07-06-2014 01:18 - Springdale,Verenigde Staten
Door Coby
in dit verslag combineer ik twee dagen. We zitten namelijk op Watchman Campground in Zion National Park bij het stadje Springdale. Dit is echt een prachtige campground. We hebben nog nooit op zo'n mooie camping gestaan. We staan op plekje B 46 aan de Virgin River, en we hebben ons eigen privestrandje. Gisteren zijn we uit Las Vergas vertrokken. We zijn eerst naar de Hooverdam gereden. Dat is echt een indrukwekkend bouwwerk. Daarna zijn we door de Valley of Fire gereden. Dit park is bekend om zijn rood gekleurde rotsen die prachtig oplichten in het zonlicht.
Gisteren eind van de middag zijn we aangekomen in Zion. We hadden het echt heel warm en zijn gelijk de rivier in geplonsd. ik letterlijk, want ik gleed uit :-/.
vanmorgen hebben we Emerald Pools trail gelopen. Je loopt langs de Lower, Middle en Upper Pool, zo wonderschoon! Wij zijn via de Grottotrail weer teruggelopen. Het was een behoorlijk geklauter, want het pad lag bezaaid met rotsen. Soms liepen we langs hele steile afgronden. Nu zitten we in Springdale, waar ik op de stoep voor een bank ( ja, de appel valt niet ver van de
boom) dit verslag te typen. De bank is gesloten, maar er is gratis WiFi en het bereik is sterk genoeg, zo meteen gaan we een lekkere steak eten. Met frietjes!


Alle reacties bij dit bericht
Archie - 07-06-2014 22:46
Prachtige foto's weer, vooral die van Coby : uitgegleden, ja ja, zeker iets te veel gedronken!! Al met al wel een leuke foto geworden........beauty in the water..... ..(Train)
Miranda - 07-06-2014 11:14
Wat heerlijk om vanuit Wageningen mee te genieten van jullie prachtige reis. Wat een mooie foto's! je zit toch niet stiekem ansichtkaarten te uploaden?? hi, hi, hi.
Veel plezier!!
Patty, Martijn, Levi en Finn - 07-06-2014 07:22
Mooi weer hoor! Haha je zit er mooi bij hoor in die rivier! Dat is toch wel erg luxe, jullie prive strand Geniet ervan!!
Xx

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.