Dag 8, Las Vegas

Nederland, Haarlemmermeer

Vandaag zijn we al vroeg vertrokken uit Death Valley. Het was er zo heet! 'S nachts koelt het ook niet af. Maar in Las Vegas bleek de temperatuur ook behoorlijk op te lopen, maar inmiddels zijn we wat gewend, haha!
We kwamen om elf uur aan, maar konden pas om 13.00 op het RV Park Sam's Town terecht, dus we hebben eerst de boodschappen gedaan bij de Walmart. Vanaf Sam's Town rijdt er een shuttlebus naar de Strip, dat is wel handig. Als je aankomt op de Strip weet je niet waar je moet kijken. Overal gebouwen, mensen en licht. En hitte. Maar fantastisch om te zien. Alles komt daar bij elkaar, de Eiffeltoren vlak bij de Venetiaanse gondels en de Rialtobrug. hoe verzin je 't,
Aan het eind van ons bezoek deed Bert nog een poging om miljonair te worden, maar helaas, poging mislukt. Toch maar weer hopen dat de Staatsloterij eens valt.



Alle reacties bij dit bericht Archie - 07-06-2014 22:51
Leuk, die variatie van stille natuur naar (leuke) grote steden, lijkt mij echt geweldig om ook eens te doen!
Ruud en Marrit - 06-06-2014 07:16
Zijn jullie hier de Eiffeltoren wel opgeweest ha ha
Tiny en Geert - 05-06-2014 18:19
Jammer van due jackpot. Wij hebben in elk geval een bak Ben & Jerry ijs van de Postcodeloterij???? Wat een mooie vakantie beleven jullie.
Patty, martijn, levi en finn - 05-06-2014 18:19
Nou daar ging onze opbouw haha.
Veel plezier in Vegas ziet er ook weer erg mooi uit! Xx

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.