Zit nu in Siena in t klein Buonconvento

Italië, Buonconvento

Ik was vandaag al vroeg op. In Siena vond ik natuurlijk een bar om 645u die een uitstekende cappuccino serveerde met prima koffiebroodje en croissants voor €3,50. Siena was nog tot op 30km te zien, van de heuveltop weliswaar, maar toch. Het landschap veranderde drastisch in enorme akkers, het leek de po vlakte wel maar dan niet zo vlak. Het was weer zo n dag dat ik foto s wilde blijven maken. Het weer was weer prima en de temperatuur rond 19c of zo.

Today I left early. I love the morning light. In Siena I could find a bar open at 645h for a very good and affordable breakfast. Today the scenery changed drastically. It is now all ploughed fields. It is still very beautiful it was such a day again I wanted to make pics all day. The weather was half cloudy and the afternoon temp 19c

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

For tomorrow, where you will stop?

Grazia 2018-11-09 20:47:51
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.