De megaboer II

Italië, Rivoli Veronese

Laatst was m’n waterfles gesneuveld wel jammer want ik deed er al een half jaar mee. Er zat zo maar een gaatje in. Ik denk: ik moet een gepaste vervanger. Die vond ik. Een 750cc fles van hoe toepasselijk S Pelegrino. De fles is wel leuk maar de inhoud is bij eerste gebruik met bubbels dat moest natuurlijk eerst op. Als ik drink, drink ik met een soort gulzigheid omdat ik gewoon dorst heb. Dus ik open de fles, zet m aan m’n mond, neem wat flinke slokken. En daar was ie dan de megaboer. Hallo zeg. Enorm. Gelukkig was er niemand in de buurt.
Vandaag ging het lopen wat beter, leek het, zou het komen van al die lekkere vlakke trajecten door het Etschdal? Overigens vandaag geen lycra te bekennen ja want: maandag en vanmorgen scheen de zon niet en er stond zowaar eens wat wind. Lekker hoor de smog werd er ook wat minder door.
Ik meanderde wat op de maat van de rivier door het dal en zag in de verte de bergen verdwijnen. De verte kwam dichter en dichter bij al duurde het uren voor ik er was. Ik ben de uit de bergen. Wat er nog van over is is een soort the cliffs of Dover.
Ik had vandaag de keuze te gaan snurken in Dolce of in Rivoli Veronese. Ik vond het Dolce, ja maar een beetje gewoon dolce. Rivoli Veronese klonk al veel mondainer en je kon het ook nog leuk verbasteren naar pizza, spaghetti, bier etc Veronese. Ik dacht dat doe ik pizza en bier Veronese Op de plaats van bestemming aangekomen ging m’n plannetje, waar ik me zo op had zitten verkneukelen, niet op. Het hotel Napoleon cq restaurant Bonaparte waren op vakantie😟. Wat nu? Ging in een barretje een espressootje drinken. De barman was heel aardig en sprak Duits. Hij wees me een alternatief. B&B met restaurant. Het lag nog op de route ook. Ik had me nog zo zitten verheugen op een kort tripje vandaag en lekker eten maar het werden wel weer 32 km en de B&B is open maar het restaurant gesloten😥. Geen eten in de buurt☹️ Maar zo blijft het wel een beetje spannend en de man van de B&B was zo lief wat boodschappen voor me te doen🤪. Dus ik kom niet om want alles kwam weer goed.

Today I walked out of the mountains. What is left of them looks like the Cliffs of Dover. I looked forward to have a short walk today but it turned out to be 32km again. I wanted to stay in a place called Rivoli Veronese. It sounded nice mondain. And of course in a place called like that I could have a pizza Veronese or spaghetti - or beer- etc. I called that a plan by upon arrival the hotel Napoleon and restaurant Bonaparte were on hols. What now? Went into a bar for an espresso. Asked the bartender if he knew alternative. He did. It was a B&B with restaurant. Arriving there the restaurant had restday on Monday. No other food around for dinner. What now. B&B owner helped me out getting me some food from supermarket. There is some much kindnesses.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

En zo geschiedde het, Ad wordt nu achtervolgd door een hele kudde hinden.

Gideon 2018-10-16 12:19:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.