Dag 14

Duitsland, Bad Münstereifel

Vandaag was de zon er weer eens volop aan een wolkenloze hemel. Vandaag ging de route hoofdzakelijk door wei- en akkerland. De wei lag er maar dor bij het graan was al geoogst en de maisoogst zal wel tegenvallen. Voor dit traject was het spoor op de Garmin niet goed. Wat te doen als je daar niet op kan vertrouwen en ook niet op Google want internet in Duitsland is pet. Tsja dan wordt het een beetje improviseren met een kaart van 30 jaar oud een garminschermpje en fiets route aanwijzers was het wel een beetje zat op het eind zo erg zat zelfs dat ik de laatste 4km langs de autoweg ben gelopen. Ga nou niet allemaal gelijk moord en brand schreeuwen. Ik ben de E8 op het moment een beetje zat. Dus op naar de Rijn!
Maar goed aan het eind van de dag kwam ik toch nog redelijk bijtijds in Bad Münstereifel aansjouwen. Redelijk bijtijds wil zeggen dat dan de toerist info nog open is. Ik vindt het fijn hen te gebruiken voor het vinden van overnachting. Dat ging gisteren goed en vandaag ook. Gisteren pensionnetje voor Eur 35 met toilet en douche op de gang en nu in het midden van de de burcht een heus appartement voor Eur 55. En ik vond een groenteboer met rijp vers fruit. Wat wil je nog meer?

Today i had a bit of an off day. The track for today on my garmin was useless. What to do? Internet signal here in Germany is not great so forget google as well. Well I was back on relying a 30 year old map and the signposts for the cycling routes. At the end of the day I was so sick of that that I walked the last 4km along the motorway. Anyway I survived and learning quickly from mistakes. I bought myself a good map that will get me through the next 5 to 6 days.
The sun was burning in a cloudless sky and at the end of the day the tourist info arranged me an appartment for just Eur 55 in the middle of borough Bad Münstereifel. Very friendly Also I found a fruit en veg shop where I could buy some ripe fruit.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat ga je goed, Ad! Je ponchotraining zal wel van pas komen woensdag, op de weerkaart nadert een grote onweerswolk, maar misschien ben je dan al weer voor de bui binnen! Zet m op, maar sla ge-rust eens een dagje over, of ben je bang dat je benen dan niet meer willen? goede voet-reis!

Moniek 2018-08-29 17:46:29
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.