Dag 25

Duitsland, Worms

Het weer prima wandelweer vandaag met een zonnetje maar niet te warm en de route ging over over akkerland en wijngaarden. Het was verder niet zo n bijzondere dag vandaag behalve dat ik voor 5u in Worms wilde zijn teneinde een open toerist info aan te treffen. Waarom wilde ik dat? Voor het vinden van overnachting en voor kaarten. Ik was ruim op tijd 4u maar de toerist info was al dicht ja wat nu. Nou eerst maar even een stempel in m’n pelgrimspaspoort halen in de Dom. De jeugdherberg? Ja goed idee. Ik liep ernaartoe. Vol. Volgende hotel vol etc. Maat het avontuur loopt toch altijd weer goed af met behulp van wat lokale engelen. Dus ik zit nu in hotel Boos voor 55 eur. Morgen schijnt hier marathon te zijn vandaar de drukte. Aldi voor de deur. Mot maar. Hotel Boos ligt in klein Turkije. Ga kijken of ik zo even m’n haar kan laten doen.
Op weg naar het hotel bedacht ik me nog dat ik nog kaarten moest hebben. Nou die vond ik ook nog in de boekhandel.


Today again it was a very nice day for walking. The sun was out but the temperature was 22 degrees. The route was mainly on vineyards and ploughed fields. They were harvesting potatoes. Now only the beet is waiting for the campaign to start.
I hurried a little to arrive in time at the tourist info at destination. But when I arrived it was closed earlier because Saturday. And I found out in the meantime Saturday is the most difficult day to find a place. After checking the youth hostel and 2 other hotels they were fully booked. Tomorrow there is marathon here. But in the end with the help of some local angels I found a room.
On my way to the hotel I found a bookstore where they had the maps that I needed. So I am all set for the next 4 days in that respect.
On the pic the question is what is not quiet right here?

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Heb even wat research gedaan naar dit Weingut, en d'r klopt vanalles niet ;-) Milch verkopen ze niet. Maar ze maken wel Chardonnay, Cabernet en Cuvee! In Duitsland!? Wel een mooie website : http://www.weingut-milch.de/#weine Wat ook niet klopt is dat de Dom er niet op staat, misschien komt die nog? Goed wandelweekend!

Gerard en Margriet 2018-09-09 10:43:40

Aldi, goed zo Ad.

Josephine 2018-09-09 12:15:45

Ha Ad, het gaat lekker zo. Vandaag weer in de acht zitten prutsen op de Amstel. We missen je.

Gertjan. 2018-09-09 18:57:14

Hahaha!! Pap, moet je ook zo lachen om die reacties? Josephine 😂 En wat Gertjan er niet bij vertelt is dat er wel verse worteltaart was! Ik heb de mannen denk ik wel zo ver gekregen dat ze een taartenbudget voor me gaan sponsoren. Ik vind het echt heel leuk je stukjes te lezen! Je schrijft leuk en ik hoor het je allemaal zeggen! En Betty komt langs! Zo gezell!!! Maak je nog eens een leuke selfie voor ons?! Dikke zoenen!

Irene 2018-09-10 20:25:58
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.