Ik sleep me voort

Nederland, Doorn

Nu al??? Nou ja neem het net een korrel zout maar als ik gepauzeerd heb en weer an ga dan zal het er wel niet uitzien. Ik stel me voor dat het er heel lachwekkend uitziet. Hoe ik daar sta te stuntelen die zware zak op m’n rug te krijgen en hoe dat lopen er dan uitziet. Weer op gang komen is echt lastig maar als de machinerie weer gesmeerd is na een kwartiertje dan gaat het wel weer. Over smeersels en smeermiddelen ga ik later in m’n blog nog meer schrijven.
Vandaag was het weer weer vrindelijk en ik begon m’n eerste drank hallucinaties te krijgen. Ik verlangde heel erg naar een coolcoolcoolsissende coke en daarna kwam naar nog een enorme trek naar melkschudder overheen. Ik houd van dat gevoel en ik stel de bevrediging uit zodat ik er nog meer van kan genieten als ik die coke dan ook echt aan m’n mond zet. Vannacht sliep ik aan de kanaaldijk in Breukelen. Gewoon bij een oudere mevrouw thuis. Wat een hartelijk mens. Bijzonder hoor dat zij zoveel vertrouwen in de mensheid heeft wildvreemden in haar huis toe te laten. Van dat soort vertrouwen hoop ik nog veel meer mee te maken. Voor vandaag geen foto s

For today s theme i do not know the right words in English. IT all had to do with getting tyred. Of course i am gerting tyred. After a break iT must look very funny how i put my load on and start walking. IT must look so silly. Anyway after 15 minutes or so the machinery is well lubricated again for walking normal. The weather is still fair and i enjoyed my hallucinations (fata morgana’s about coca cola an milkshakes) IT is a great feeling getting high on my inner dope.
No pics today.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Het lichaam zal wel even moeten wennen aan die rare ideeën van jou. Uiteindelijk legt je lichaam er zich wel bij neer en doet gewoon wat de geest wil:)

Leo Stoffer 2018-08-17 18:10:00

Keep going Adje Pijn is fijn en louterend, maar hoop voor je dat de beginpijn niet te erg wordt

Frans (jassie) 2018-08-18 11:37:32

Het lijf moet nog even wennen. Dat gaat straks steeds beter...

Karen 2018-08-19 02:59:50

Heel herkenbaar Ad! Maar wees gerust, na vijf dagen went je lijf aan je backpack en is hij alleen nog zwaar als je hem op je rug wilt gooien. Na een week weet je niet meer beter en is het vooral gek als je loopt zonder je backpack. Veel succes!

Chiel 2018-08-20 16:39:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.