De komeet

Duitsland, Donauwörth

Vandaag was het voor de verandering eens lekker fris. Zo’n beetje half bewolkt en rond 16c. Dat was wel lekker. Op zich ging het lopen goed maar houdt een probleem met linker voorvoet. T is net of die voet gegroeid is. Overmorgen of zo ga ik een groter maatje proberen in Augsburg. De route was weer mooi vandaag. Soms denk ik wel eens waarom loopt de route nu zo? Nou meestal om je iets moois te laten zien.
Vandaag was dat uitzicht op Ries. Fenomeen omstaan na komeetinslag 15 miljoen jaar geleden. Kan er een jaartje of een miljoen naast zitten maar lang geleden dus.
En uitzicht op Harburg.
Mooi hoor.

Today the temperature was crispy fresh.
That was nice for a change.
Sometimes I am just thinking why is the route like this? Then the route just want to show you nice things. See pics.
Still have kind of a problem with left foot but bearable for now.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Mooie route Ad. Wij hebben vandaag een heel diep dal gezien dat is uitgesleten door een Gletscher 10 miljoen jaar geleden. Vind het bijzonder dat ze dit weten. Tis wel vervelend wat je voet betreft. Lekker shoppen in Augsburg.

Josephine 2018-09-23 04:26:13

Spannend en heel interessant ad je verslag van je tocht. Volg je hart en je gezondheid... en neem als voorbeeld Maarten van der Weijden... en zijn 11 steden zwemmarathon.

Robin 2018-09-23 11:27:16

Ohhh Adje Patatje..... wat ben je al ver!!!! Zit ik ff niet op te letten en ben je al over de helft!!!! Zoooo knap! Ben mega trots op je!! En wat n gave verslagen, ik volg je avonturen! Good luck & enjoy!! 😘😘😘

Margot 2018-09-23 18:23:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.