Het lijkt wel de Waalbandijk

Italië, Veneto

Vandaag kon ik al om 7uur ontbijten dus stond al voor achten buiten. Moest vanaf het hotel 10 minuten lopen naar de Adige dijk. Eenmaal op de dijk was het wel weer prachtig. Ik zat me af te vragen: wat is nu het mooiste moment van de dag? Voor mij is dat ‘s ochtends net voor zonsopkomst en het uurtje erna. Alles is nog zo fris en t licht is dan mooi. Vind de ochtendschemering mooier dan de avond- het licht is mooi. Het weer was weer als normaal maar met 19c overdag toch wel iets frisser. Maar nog steeds goed te doen. De route ging weer over de kop van de dijk van de Adige. Het was net alsof ik in NL over de Waalbandijk liep. Zelfde dijk, het land vlak en zelfde door fruitteelt.
Ik verblijf vannacht weer bij de Agritur, wat een mooi ding weer. Kon HP krijgen en eet vanavond met de familie.

Today I had an early start. Early starts are always good. There seems to be more time in a day all day and nature is more beautiful just before and after sunrise.
The weather today was sunny but it starts to cool down a bit to 19c in the daytime. The dyk I am walking on and the surroundings are almost like back home.
Tonight I stay at the farm. It is very beautiful and I can share dinner with the family.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Moest even nadenken wat HP betekent. Honderd Pilsjes ? Hete Pinda's ? Harde Porno ? maar toen schoot het me te binnen, half pension..... Goede reis maar weer verder, alles goed met de nieuwe schoenen ? Groet, Geert

Geert Ruidenberg 2018-10-22 19:59:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.