Tussenstop in Senj

Kroatië, Senj

Iets over half 7 gaat het wekkertje en komen Edwin en ik in actie, de jongens gaan van t hefbed in ons bed, zodat wij nog heel even alles klaar kunnen maken voor vertrek.

Rijden langs t bakkertje en de supermarkt en dan is het 7:45 dat we de route naar noordelijker Senj en omgeving starten.

Het zonnetje is er al bij met hier en daar een wolk.

Bij Senj gaan we de tolweg af (€24,40) en kijken of er weer plek is aan t water waar we vorig jaar stonden. Onderweg komen we langs een panorama plek en nemen een kijkje. Vanaf daar kijken we op de eilanden Krk, Cres, Prvić.
Ik denk dat het half 12 is wanneer wij bij Camp Skver (na akkoord uiteraard en bij beschikbare plek) het hek opzij schuiven en een plekje uitkiezen, dit keer nr 10, aan het water.

In de tijd dat Ed en ik inchecken bij de receptie, hebben Bjorn en Jens de stoelen en tafel weer uitgeklapt en neergezet .

Even zitten en genieten van de zonnestralen. Edwin en ik lopen het boulevardje af naar het eind van het strandboulevard en vanaf daar lopen wij iets verder naar Plaža Prva Draga , een baaitje, best druk bezocht en ligt langs de weg.

Als we terug zijn bij de camper, gaan de jongens ff zwemmen.
En wij gaan nog ff met ons snuitje in de zon.
Tegen 6 uur/half zeven komen er wolken voor de zon en steekt er een windje op.

Savonds eten we in het plaatsje bij konoba Starigrad, halen een schepijsje op het pleintje en lopen weer terug naar de camper.
Daar ruimen we de tafel en stoelen weer op in de garage en drinken een koffie, thee en frisdrankje in de camper.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Zo, dat was nog weer een aardige ruk vandaag.Wij hebben dit voorjaar ook in Senj gestaan bij Restaurant Martina. Daar stond ook dat bord met afstanden naar de Noordpool en de Evenaar. Leuk.

Harry 2023-08-07 23:19:37

Wij zijn inderdaad langs restaurant Martina gelopen om bij het baaitje uit te komen.

Verhoefjescamperavontuur 2023-08-08 08:00:40

Prachtige plaatjes weer! 💋

Karin 2023-08-08 10:10:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.