Heidelberg

Duitsland, Heidelberg

Met een kopje koffie en thee incl warme croissant starten Edwin en ik de dag, in het zonnetje op een stoeltjeslift bij de receptie. De jongens snurken nog even verder in "ons" bed terwijl wij de laatste dingen doen. (Toilet legen, douchen, tandenpoetsen, flesjes water vullen).

8:07 rijden we richting Duitsland, Heidelberg. Halen wat boodschapjes omdat we niet weten wat we nog tegen komen en tanken.

Rond 14:30 rijden we de wohnmobilstellplatz op (bij Oma's garten) in Heidelberg.
Er staat een info bord met daarin een aanmeldingsformulier en enveloppe waar we het bedrag (€20,-) voor deze plek in kunnen doen en deponeren in de brievenbus , daar zijn ook de toiletten, douches en ander vermaak.

Ff een meloentje met ham eten en dan door naar de stad waar wij een kijkje nemen bij de brug, het slot en komen boven dmv 303 traptrede en even de oude stad doorlopen, om bij "Hans im Glück" een burger te eten. Een schepijsje als toetje . De jongens gaan zelf al terug naar de camper en wij nemen nog een afzakketje op het terras in de oude stad.

Terug bij de camper een potje Skibo met zn vieren gedaan, waar Bjorn de winnaar was.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Leuke stad en echt studenten stad. Veel plezier 💋

Ellis van Dam 2022-08-13 10:52:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.