Bergwandeling Hoch Imst

Oostenrijk, Hoch Umst | bergbahnen

Vandaag met de camper naar bergbahn (Hoch) Imst gereden, met een stoeltjeslift omhoog gegaan en daar een route gewandeld, vanaf 12:00.

Tussendoor, na de avontuurlijkste klim, lekker gedronken en kaiserschmarrn gegeten bij Muttekopfhűtte en konden daar bijkomen op 2000m hoogte. Na ca.45 min. gaan we weer op pad en is het dalen ingezet. Wij lopen langs het water op en eenmaal bij het middenstatiom aangekomen is het tijd voor een ijsje, het is dan inmiddels 15:30.
Er moet toch even gewacht worden voordat wij met de langste rodelbaan van de alpen(alpine coaster) het laatste stuk naar beneden gaan.

Beneden in een winkeltje koopt Jens nog een hoedje en dan zoeken wij de camper weer op.
Op de terugweg rijden wij eerst naar het 'gemeente'zwembad in Imst, de toegang is gratis in verband met onze urlaub(s)pass .

Rond 19:00 zijn wij weer op de camping en gaat de BBQ aan.
Ons laatste nachtje op deze plek.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Kortom een heerlijk dagje en mooie foto's!

Gerrie 2020-08-07 22:15:07

@tante Gerrie jij bent snel, zijn nog bezig met het uploaden van (alle) fotos. Maar was weer een dag met een gouden randje 😉

Verhoefjescamperavontuur 2020-08-07 22:23:57

Idd weer prachtige foto’s. Zo te zien genieten jullie er wel van. Temperatuur is daar denk ik iets aangenamer dan bij ons . Hier is het bloedheet . ( vandaag 34 gr.)

Harry 2020-08-07 22:36:40

@Harry, heerlijk hier tussen 26 en 30 graden, in de bergen af en tie een briedse. S avonds koelt het goed af, dan komen truien, lange broek bij mij te voorschijn. En nu zitten wij in de camper en gaan zo snurken. Willen morgen weer op tijd vertrekken, dus alles is alweer in decl garage en klaar voor vertrek.en ja wij genieten volop ♡♡

Verhoefjescamperavontuur 2020-08-07 22:55:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.