Chinque Terre

Italië, Manarola

Vandaag is het vroeg dag, 6 uur gaat de wekker! 7:31 zitten we klaar in de trein. Edwin heeft nog even een foto gemaakt van de cabine . Op weg naar Chinque Terre.
In Riomaggiore starten wij onze trip (het laatste dorp van CT vanaf ons startpunt gezien ).

De trein stopt heel even in Deiva Marina, hier zijn we 18 jaar geleden geweest met een tent. We kijken vanuit de trein op de camping Degli Uglivi.

Na Riomaggiore gaan we met de trein naar Manarola, ook hier lopen we door het dorp/centrum & naar het water. Vervolgens treinen we door. Als we in Corniglia zijn met al z'n trappen (3i82 treden) is Jens als eerste boven. Lopen het dorpje door en vervolgen de reis met de trein naar Vernazza en Monterosso al Mare.

In Monterosso lopen we langs de boulevard en halen tickets om met de boot langs de 5 dorpen te varen. Als de boottocht klaar is eindigen we in Riomaggiore en gaan met de trein naar onze camperplek.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Lekker bruin Helga en net werken voor Edwin 😜

Ellis van Dam 2018-08-16 08:32:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.