Op naar Kroatië

Kroatië, Primorje-Gorski Kotar County

S morgen zijn we rond 7 uur wakker wij douchen ons nog snel en wekken de jongens. In een mum van tijd zijn de jongens echt wakker en ruimen zij de tent weer op.

Na een kopje koffie en thee, gaan we rond half 9 rijden.

Als er getankt is, zetten we een route voort richting Omisalj in Kroatië op het schiereiland Krk. Kijken of we door de controle komen.

Ca. 20 minuten later en 4,5 km voor de grens rijden we de file in voordat we van Slovenië naar Kroatië kunnen.. verwachtte tijd 40 min.

Terwijl wij filerijden smeer ik een broodje en ontbijten maar, terwijl we niet kunnen opschieten en stapvoets komen we kilometer voor kilometer verder.

We rijden door elk poortje (douane, politie, tol) maar treffen geen controle aan op paspoort of coronacheck. In tegenstelling tot gister blijkt uit een app met Ellis, die een volledige check hadden kregen.

Even na 12 uur zijn we op de camping Omisalj op schiereiland Krk.
De camping ligt aan het water en is heel mooi verzorgd.

Na het inchecken en installeren, nemen we een plons in het zwembad, later na een hapje bij het restaurant gaan we naar t strand. Hannah en Jens liggen veel in de zee en zoeken naar visjes, zee-egels en krabbetjes. Wij dobberen nog even op de sup en verder genieten wij van het tropische temperatuurtje.

Rond 19 uur gaan we van t strand en kookt Edwin nog een pasta met bolognese saus. Na het eten en de afwas, gaan we een drankje doen op de plek waar Ellis, Jan en Hannah staan. Door het heerlijke warme weer kunnen we de hele avond prima buiten zijn.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.