Boottocht langs Calanques

Frankrijk, La Ciotat

Wakker worden zonder wekker, ook heel fijn! Jens en Edwin gaan bij de Aldi om de hoek lekkere broodjes/croissants scoren.

Na het ontbijt gaan we even bij het 'strandje' liggen/zwemmen.
Begin van de middag gaan we terug naar de camping om even wat te eten en de tassen klaar te maken voor de boottocht.

Rond 16:00 varen we de haven van La Ciotat uit, langs de verschillende rotsformaties langs deze kustlijn, Calanques.
De zee is ruig, werd er van te voren gezegd en het stuiterde soms flink. Wat een hoge rotswanden zo uit de zee en een grote verscheidenheid, een paar baaitjes varen we in. Prachtig. De jongens vinden de bergen mooi maar de tocht vooral SAAI! Terug gaan we in één lijn terug naar de haven. Na 2 5 uur varen zit deze tour erop.

We halen pizza, fish&chips en burgers met friet en eten het bij het strand op, fijn uitzicht. Jens plonst nog even in de zee, hier lekker een zandstrand.
Als wij op de camping komen is er ergens ophef over, maar wij volgen er geen biet van. De jongens gaan er lekker voor zitten om het eens op een afstandje te volgen. Ondertussen wordt de lawaai papegaai afgevoerd door de politie.

Verder ruimen wij één en ander op, gaan douchen en nog ff een koffie/thee/frisdrankje drinken en doen nog een spelletje regenwormen.

En dan is 't ineens alweer 23 uur geweest, tijd om te slapen of nog 1 drankje....Morgen gaan we weer ergens anders naar toe, waar is nog niet bekend, maar 't zal nog iets zuidelijker worden.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Zo te zien en te lezen vermaken jullie je prima. Goede reis en veel plezier verder.

Harry 2019-08-12 12:01:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.