Camping Kate Mlini

Kroatië, Mlini

Na een iets koelere nacht zijn we evengoed mooi op tijd wakker.
Edwin en ik lopen naar de bakker in het dorp voor broodjes, bolletjes en croissants en daarna gaan we de spullen weer inpakken .
De jongens zijn ook wakker geschud en zij ruimen de tent op. Iets voor 10 uur zijn we onderweg naar Dubrovnik.

Onderweg een klein buitje, zodat de camper weer stofvrij wordt.

Wij rijden via de tolweg en mogen €19,50 betalen voor gebruik van deze straat en de mooie uitzichten.

Een leuke route volgt. Bij Opuzen staan allemaal fruitkraampjes langs de weg met enorme watermeloenen, welke met een tuinslang met sproeikop koel worden gehouden . Mooie vergezichten, bergen met dalen vol wijnranken en olijfbomen en veel kanaaltjes. Via een brug komen we op schiereiland Pelješac.

Zodra we alles hebben staan op camping Kate en wij onder de luifel zitten om fruit en yoghurt te eten begint het te regenen gelukkig is het van korte duur en komt het zonnetje weer tevoorschijn .

Verder een relaxte middag bij de camper, boekje lezen, de jongens filmpjes kijken en snappen op hun telefoon.

Ondertussen is de camping volgelopen, veel gasten die er stonden zijn weggegaan omdat er brand in de buurt van de camping is geweest. Daarvan is nu niets meer te merken.

Begin vd avond gaat de BBQ weer aan en eten we d'r weer heerlijk van.🥂🍽

Na de koffie en thee lopen Edwin en de tig traptreden af en komen uit aan de boulevard aan het einde zit bar Gusar, waar wij een drankje doen of 2, later op de avond komt Jens ook nog een cola drinken en lopen daarna samen weer naar de camping.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een mooie route is dit hè, zeker dat stuk ook met de nieuwe brug. Maar ook het stuk na Dubrovnik naar Mlini met al die bochten en hoogteverschillen. Morgen met de boot naar Dubrovnik???

Harry 2023-07-26 22:02:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.