Daar gaan we weer, nu nog wat zuidelijker

Italië, Vada

Het is weer tijd om verderop te kijken. De jongens hebben de azaron te pakken omdat ze flink te pakken zijn genomen door de muggen. Ongeveer om 10:00 rijden we de camperplek af.

Eerst rijden we door de bergen, de navigatie staat nog ingesteld op vermijden van snelwegen. Het is mooi rijden door de bergen, we zitten op ongeveer 600m hoogte en hebben mooie vergezichten. Na een uur rijden zitten we op de snelweg en kunnen wat meer snelheid geven aan de rit. We gaan wat zuidelijker, richting Piombino. En moeten daar nog op zoek naar een camping of camperplek. Uiteindelijk gaan we toch eerder de snelweg af bij Pisa, tol bedraagt dit keer €12,80.

We hebben een camping gezien st. Michaels met zwembad (met badmuts) en aan zee. We rijden er naartoe om te zien of er nog plaats is, maar deze is niet aan zee, de volgende 2 zijn vol en dan rijden we langs de kust en komen uit bij camping Tripesce, tussen Vada en Mazzante. Een plek die wij (her)kennen van 3 jaar terug. Alleen een andere camping. Er is een pitch beschikbaar dichtbij het strand (die bevindt zich net over de duin). naast een bar.

Op Tripesce heerst de siësta dus wij moeten een uur wachten en ons dan verder installeren. We eten een pizzastuk en een stuk meloen die wij net in de supermarkt hebben gekocht. Ook gooien we een wasje in de machine achter de receptie.

Als het 16:00 is, rijden we naar ons plekje, de camper staat gelijk goed, stoelen en tafel naar buiten, luifel uit en het tentje zetten we op en is klaar met een halfuur.

Als het 5 uur is geweest is ons wasje klaar en hangen we alle beschikbare lijnen vol.
Lopen 't strand even op, deze ligt behoorlijk vol. Na de strandwandeling gaan we eten....🍕 en 🍟...wat anders🤔.
Alle mannen gaan een duik in de zee nemen en ik maak het reisverslag af en maak wat foto's aan het strand met een ondergaande zon🌅

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.