Van Port Renfrew naar Courtenay

Canada, Juan de Fuca Electoral Area

Wow het hotel waar we vanavond verblijven, overtreft alle andere locaties waar we tot nu toe verbleven hebben. Dat krijg je wanneer je niet meer afhankelijk bent van je stalen ros. We zitten boven op een berg ( beetje gas geven en je bent zo boven). Het is een prachtig houten mega chalet, waar we al saampjes in de hot tub ( lekker bubbelen) hebben gezeten.
Vanochtend als eerste gekeken of mijn vriend de zeehond nog “ rond hing” in het watertje. Helaas was ie er niet, naar huis denk ik. Na een ontbijtje in de buurt zijn we naar een strandje gereden waar het om half 11 eb is en er van allerlei zeebeestjes achterblijven in de poeltjes op het strand.
Daarna door naar onze eindbestemming met allerlei stopjes onderweg. Marc heeft de prijs van zijn fiets verlaagd, hopelijk kunnen we hem in Vancouver verkopen. Morgen moeten we vroeg op, we hebben een “ Whale watch” tour geboekt.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Klinkt goed allemaal en de natuur is prachtig. Lekker genieten. Komt wel goed met die fiets, die raak je wel kwijt. Slaap lekker en wauw morgen de walvissen. Ben zo benieuwd. Liefs.

Jeanine 2018-08-16 07:20:36

Kijk dat is nou echt verdiende vakantie na alle ontberingen op de fiets! Ziet er fantastisch uit. Laten we hopen dat Moby D en Co. zich laten zien morgen.

Annetje 2018-08-16 07:37:43

Wat prachtig ! Jammer geen foto van jullie in de hottub maar de tafel met wijnglaasjes ziet er ook veel zeggend uit! Zitten jullie alleen in dat mega huus? XX

Els 2018-08-16 09:50:30

Ziet er allemaal goed uit, de witte vlekken op/in het water van de rivier dat is toch geen sneeuw/ijs ?. ( wij denken lichtreflectie ? ). Heel veel plezier en kijkgenot bij de "Whale Watch" tour. Zijn benieuwd of de verkoop van Marc zijn fiets ook lukt ?. Veel plezier, en de groeten van Jeanne en Eef.

Jeanne en EEf 2018-08-16 15:52:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.