Van Paihia naar de Waipoua Forrest

Nieuw-Zeeland, Kaihu

Vandaag prachtige tocht gemaakt vanuit Paihia, via Mangonui, Kakiaha naar de Waipoua forrest waar we nu zijn. Van de Pacific Ocean naar de Tasman zee. Heel afwisselend en het landschap gaat van mooi, mooier tot supermooi. Na de oversteek met een ferry wilde we even een bakkie doen. Bij het parkeren (de bestuurder, Marc zit rechts) wilde Marc de auto links tegen de stoeprand aan zetten, met iets teveel snelheid en de stoeprand nog niet verwacht dus beng en tsssssss zij de band : flat tire. Wel een thuiskomer bij ons, maar helaas was er geen garage meer open dus voorzichtig morgen terug naar Auckland. We zitten nu in een park midden in de natuur met helemaal niets, dus we moeten zelf wat eten in elkaar flansen: Marc staat nu pasta op te warmen met een rode saus, ik ben benieuwd.

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Wat een landschap. Die blauwe vriend staat waarschijnlijk al ongeduldig te morren in het schuurtje. Weinig mensen ook. Dun bevolkt? Je schrijft leuk Jeanette.

Evert 2016-12-17 08:26:16

Wat een foto's jongens! Hopelijk was de pasta lekker!

Maarten 2016-12-17 11:18:16

WAT EEN AVONTUUR !!!!! maar idd de foto's zijn sprookjesachtig mooi ! Hebben jullie ook in dat park moeten pitten ??? Sterkte maar jullie kunnen het !!!! XX

els 2016-12-17 11:34:58

Hallo feestneuzen, Wat een mooie foto,s, die foto van dat glooiende landschap doet een beetje Zuid Engeland aan, prachtig. Laat eens weten of de pasta geen nadelige gevolgen heeft gehad ?. Het ziet er allemaal prachtig uit, parelwitte stranden, ect. Groeten, Jeanne en Eef

Jeanne en Eef 2016-12-17 12:26:17

Wat een beproevingen en wat een mooie plaatjes. Een echt reisavontuur zijn jullie aan het beleven. Leuk om jullie te volgen. Grusse aus Hamburg.

Theo en Karin 2016-12-17 21:33:13

Was de pasta met warme rode saus lekker?🍽 Groetjes mikki,bo,maddy en Pascal ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Veel plezier!!!!!!!!!!

Mikki,bo,maddy en Pascal 2016-12-26 18:13:56
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.