Dziwnow - Darlowo 152 km

Polen, Darłowo

Vanochtend werden we wakker terwijl de wind loeiend om ons hotel heen waait. De regen zwiept tegen de ramen. De bomen in de straat hangen schuin van de storm die over Polen raast. Niet normaal. No way hosee dat ik hier door heen ga fietsen. In Nederland is dit gewoon f*cking code diep oranje. Helaas de Poolse railway heeft het nagelaten hier een spoor neer te leggen. De only way is de fiets.
Ik doe mijn natte sokken aan ( droge sokken heeft geen zin mijn schoenen zijn nog zeiknat ) met moeite prop ik mijn natte voet in een vochtige schoen ( jak). Mijn mascara laat ik achterwege, dat zorgt met regen alleen maar voor een Alice Cooper effect. Na een heerlijk ontbijt ( ja er zijn ook kleine lichtpuntjes) gaan we op pad. Na een uur zijn we doorweekt. Het zal 151 kilometer lang blijven regenen. Ja lees het maar goed : 151 kilometers!! Toch zeker 140 km water in je schoenen en een mega vochtige zeem van je fietsbroek . Op de foto's de blubberwegen waar we op gefietst hebben, weer een bushokje, zodat we even droog een bammetje kunnen eten. Nu een hotel met een kleine radiator, hopelijk morgen een droge fietsbroek. Waarschijnlijk alleen morgenochtend regen wat een luxe!!!!

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Hoef je gelukkig je fietsbroek niet te wassen.....Godssammen wat een treurnis.......het enige lichtpuntje zie ik op jullie bordje liggen, daar kunnen ze wat van denk ik? Kruip maar lekker tegen elkaar aan en na regen.........? XX

Els 2017-07-26 20:40:49

Maximaal respect hoor. Wij vonden 35km in de regen al ver. Ligt er ook nog zo'n diepdonker gebakje naar jullie te kijken. Gelukkig hebben jullie elkaar nog om de moed erin te houden. Succes op de nieuwe dag met het weer.

Theo 2017-07-26 20:47:42

Nog een dagje volhouden. Het mooie weer komt er aan. Volgens mij klaart het op jeannette 😀

Robert 2017-07-26 21:38:49

Dat weer is niet normaal meer, dat jullie nog zijn gaan fietsen ?. Dat is ergens om vragen, maar wel dapper dat je dit doet,maar let op dat je geen forse verkoudheid of dergelijke oploopt. Maar hopen, zoals het gezegde is "na regen komt zonneschijn".

Eef en Jeanne 2017-07-26 22:27:24

Hoi Marc en Jeanette, ondanks de ietwat treurige setting lees ik jullie dagelijkse verslag (weer) met veel plezier. Jullie zijn meesters in het afzien, 150km onder deze omstandigheden vind ik echt een enorme prestatie. Al die tristessa heeft eigenlijk ook wel weer wat moois ...

Arnoud 2017-07-27 03:06:46
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.