Van Kolka ( Let) naar Riga (Let) 155km

Letland, Rīga

Waar waren we gebleven? Juist, bij de baklucht. Vanochtend kwam de geur van eieren en spek ons al tegemoet. We konden kiezen: omelet of pannekoeken. Hmm ik had eigenlijk zin in yoghurt. Dan maar eieren en Marc gaat voor de pannenkoeken. Ik krijg, naast mijn omelet, er twee in de pan gebakken boterhammen met gesmolten kaas en ham erbij. Pffff. Eigenlijk ben ik klaar met eieren en Nederland geloof ik ook. Na ja je kunt er wel op fietsen. Na het ontbijt vertrekken we meteen. De route is vanaf het begin afwisselend, we passeren verschillende dorpjes en hebben genoeg keuze voor koffie en lunch. Het weer is prima, 24 graden en half bewolkt. Het is een pittige tocht want we hebben de wind niet achter maar schuin. Naarmate we Riga naderen wordt het verkeer drukker. We rijden via allerlei kleine paadjes Riga binnen. We hebben een hotel in de oude stad. Momenteel is onze kamer bezaaid met was, het heeft nu tijd om te drogen. De eerste indruk van Riga is dat het een super mooie oude stad is. Wij zijn aardig gaar, we hebben er inmiddels bijna 1500 kilometer opzitten. Morgen lekker uitslapen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wat een mooie verhalen M&J en het is elke avond weer genieten om jullie belevenissen te lezen. Intussen fietsen jullie gewoon even 1.500 km weg of het de normaalste zaak van de wereld is. Petje af! Neem maar een paar gif-vrije eitjes voor ons mee en vergeet zondag onze nieuwe dames helden niet ergens aan te moedigen of is dit wereldnieuws in Letland nog niet goed doorgedrongen? Zet hem op beide en groeten van ons allen.

Rik 2017-08-04 22:24:25

Een wat late reactie van ons, des al niet te min nog veel interesse. Bijzonder mooi landschap, en gebouwen vooral dat blauwe kerkje. Wij vinden het een hele prestatie dat jullie er 1500 km op hebben zitten, chapeau !.

Eef en Jeanne 2017-08-05 10:06:50
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.