Riga

Letland, Rīga

We slapen lekker uit in ons hotel, waarbij de sprei hetzelfde eruit ziet als de gordijnen, toch typisch. Onze tandem staat nog steeds in de lobby van het hotel. Wel zo veilig. Na het ontbijt gaan we de stad in. Riga is een mooie oude stad met prachtige gebouwen. Riga is niet hip, de Letten überhaupt niet. Ze houden vooral van kleding met kant ( jak). Nergens ter wereld tref je nog een Laura Ashley winkel en verrek hier in Riga een mega Laura Ashley. We slenteren rond maar om twee uur is het toch echt tijd voor een tukkie, voor wie het niet wist: van 11 dagen fietsen word je moe. Daarna weer fit de stad in, er is een soort ek-open lucht basketbal. We weten overigens dat de Nederlandse voetbal vrouwen in de finale staan en wanneer ze winnen ze in Utrecht gehuldigd gaan worden. Hopelijk gaan ze geen woonboten route doen 😬. Vanavond lekker restaurantje gereserveerd. Morgen een lauzy 120 km, kunnen we ook best weer uitslapen. We hebben weer zin om te fietsen!

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Wat een mooie gebouwen in Riga,ook al is Riga dan niet hip.Jeannette is dat niks voor je een kanten jurkje? Hopelijk hebben jullie lekker gegeten vanavond? Morgen weer uitgerust op de fiets op weg naar de volgende bestemming. Veel plezier samen. We kijken weer uit naar het volgende verslag van jullie reis.

Eef & Jeanne 2017-08-05 23:09:39

Sorry, heb net pas alles gelezen (werk en zo). Als je het snel achter elkaar leest, valt er een stuk minder regen. Wij hebben net de vloer in de olie (over afzien gesproken). Ik zie mooie architectuur en de grensovergang naar Rusland is om te lezen heel magisch, bijzondere reis. Mooie verhalen, dank!

René 2017-08-06 00:17:01

Een tukkie doen midden op de dag? Marc is echt een dagje ouder geworden he? Leuke herkenbare foto's en voor morgen een mooie fietsdag!

Theo 2017-08-06 18:00:10

Nu nl Europees kampioen geworden is hebben we het dak van jullie ark in de voorverkoop gedaan voor de grachtentour! Gefeliciteerd!

Theo 2017-08-06 18:55:02
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.