Van Haapsalu naar Tallinn ( Estland) 127 km

Estland, Tallinn

Goed aangekomen in Tallinn. Einde van deze fietsreis van bijna 2000 km.
Van Berlijn, naar de Oostzee, via Polen, de Russische enclave Kaliningrad, Litouwen, Letland en Estland, langs de kust van de Baltic Sea.
Morgen meer .....

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Laatste v erslag ! jammer ?, voldoening ? tevredenheid ?. Wij gaan er van uit gezien de foto,s en de verslagen dat dit een fantastische avontuurlijke periode/vakantie tot nog toe is geweest. Jullie gaan nu een aantal dagen relaxen, en dan helaas richting Nederland, naar huis. Vele groeten van ons, en tot gauw.

Eef & Jeanne 2017-08-09 23:36:38

Geweldig bedankt dat we jullie verslagen weer mochten lezen en zo dagelijks van jullie avonturen te kunnen meegenieten. Geniet van jullie rustdagen! Groeten van Leo en Peggy

Leo en Peggy 2017-08-10 09:55:04

Ik heb toch de hele fietsreis kunnen lezen. Heel bijzonder door alle Staten!! Een afwisselende reis met modder, regen, maar ook aparte hotels, cq BB. Zijn tenslotte weer teruggekeerd in Holland. Dank voor je uitvoerig verslag. Groet Chris.

CHRIS Stroo 2017-09-09 13:57:09
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.