Eerste dag Auckland: Whaiheke eiland

Nieuw-Zeeland, Auckland

"As we speak" staat Marc nu buiten te sleutelen aan onze tandem: we hebben hem terug!
Hoe is het zo gekomen. Gisteren waren we dus naar de afdeling bagage, van Jetstar getogen. Daar ontving een stevige dame ons in een fluoriserend hesje. Wanneer je een naam bij haar moet bedenken dan denk ik aan : Fiona. Ik noem haar maar even zo, want anders moet ik iedere keer - de vrouw - van- de- bagage- intikken .Enfin we zouden Fiona vandaag (woensdag) kunnen bellen of de tandem er is. Nadat we als een blok geslapen hadden en om half negen de stad in liepen wilde we Fiona niet meteen om 9.00 uur bellen, maar toch wel om 9.05. Enfin de voicemail van Fiona. Om kwart over negen dan echt Fiona aan de lijn, maar die moest haar computer nog aanzetten en kon ons nog niets vertellen, pff. Om 10.00 uur kwam het verlossende bericht van Fiona, dat de " heavy- double-bike " has landed. Joehoe en ze kwamen de fiets naar het pension brengen. Wij zijn naar het centrum van Auckland gegaan maar vandaag wilde we naar Whaiheke Island. Er liggen veel eilandjes voor de kust van Auckland en deze moest heel mooi zijn. Met het veer in 40 minuten naar de overkant . Daar een fiets gehuurd ( zouden we eigenlijk met de tandem gedaan hebben) en heerlijk het eiland, dat behoorlijk groot is, over gefietst. Supermooi; pittige heuvels, mooie stranden, veel mooie villa's. Het was geen superweer, bewolkt, maar een hele gave eerste dag.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Goed nieuws! Als altijd leuk jullie verhalen te lezen, zeker nu, over voor ons onbekend land!

Joost 2016-12-14 09:17:03

Fijn dat jullie "op dreef zijn"! Zit de tandem inmiddels weer in elkaar? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen en plaatjes. Tot snel lieve allebei, X Joke

Joke 2016-12-14 10:10:52

Hallo Luitjes, Aan de foto,s te zien, en jullie omschrijving is het daar allejezus mooi. Gelukkig is de tandem er weer, dank zij Fiona. Geniet ervan, en wij komen een dezer dagen even kijken ?. Ha - ha - ha.

Jeanne en Eef 2016-12-14 12:21:23

Leuk jullie zo te volgen in de reisavonturen. Enjoy!

Jacqueline 2016-12-14 14:00:33

Eind goed al goed of nu kan de reis beginnen ! Leuk om jullie belevenissen te volgen.

Theo en Karin 2016-12-14 21:10:29
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.